Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS OSijek: Osječko-baranjski HNS obilježava Međunarodni dan kreativnosti i inovacija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65759
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.04.2018. 9:22 
Naslov:  HNS OSijek: Osječko-baranjski HNS obilježava Međunarodni dan kreativnosti i inovacija
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati diljem Hrvatske obilježava Međunarodni dan kreativnosti i inovacija simboličnom akcijom puštanja balona u zrak, u najrazličitijim bojama kao simbola kreativnosti, kako bi skrenula pažnju na važnost kreativnosti i kreativnih industrija.

Osječko-baranjski HNS akciju je održao u Osijeku na sam Dan kreativnosti i inovacija, 21. travnja, puštanjem 100 balona u zrak. U akciji su sudjelovali predsjednik Županijske organizacije HNS-a Osječko-baranjske županije Vinko Ručević, član Interesnog odbora HNS-a za kreativnu industriju Vladimir Ham i tajnica podružnice HNS Osijek Željka Kolarić.

„Kreativna industrija je tema novog doba, industrija temeljena na znanju i inovacijama koja se jako dobro naslanja na naš aktualni projekt koji intenzivno provodimo u Vladi a to je cjelovita reforma obrazovanja. U Hrvatskoj HNS otvara tu temu i poziva sve da se zajedno uključimo u razvijanje investicijske scene i da zajedno vodimo računa o našem regulatornom, poreznom i obrazovnom sustavu koji proizvodi globalna razmišljanja. Izrazito sam ponosan na svoje Osječanke i Osječane, koji postaju globalno prepoznatljivi po inovacijama u IT sektoru. Mi u HNS-u smatramo da je razvoj kreativne industrije jedan od najboljih načina da se potakne otvaranje novih radnih mjesta i sprečavanje odlaska mladih iz zemlje“ poručio je Ham.

„Podružnica HNS-a Osijek se uključila u obilježavanje Svjetskog dana kreativnosti i inovativnosti jer je razvoj kreativne industrije jedan od fokusa našeg političkog djelovanja. Zahvaljujem članicama i članovima Podružnice na ovako velikom odazivu! Danas smo u odličnom društvu, na ovoj lijepoj lokaciji – osječkom pješačkom mostu, puštanjem šarenih balona u zrak ukazali kako ćemo nastaviti aktivno raditi i pomagati budućim kreativcima“ poručila je Kolarić.



Tekst i foto: HNS Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: