Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Baranja: Baranja street race show - test & tune day [2018.] @ Avio-pista Mirkovac

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.04.2018. 12:56 
Naslov:  Baranja: Baranja street race show - test & tune day [2018.] @ Avio-pista Mirkovac
22.04.2018. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U nedjelju, 22. travnja 2018. godine s početkom u 10:00h održat će se drugi po redu event „Baranja street race show - test & tune day“ na prostoru avio-piste „Mirkovac“.

Događaj je u organizaciji Auto Kluba Slavonije, kluba koji zadnjih 10 godina aktivno djeluje na razvoju i promociji oktanskih sportova i povratku istih u naše krajeve.

Osječki Street Race Show je postao tradicija i pravi brand na međunarodnoj sceni (26./27.05.2018. će se održati 20. po redu OSRS na prostoru zračne luke „Osijek-Čepin“), a namjera je da i eventi u Baranji postanu tradicija i obavezna destinacija za sve zaljubljenike u ovaj sport.

Događaj „Baranja street race show - test & tune day“ jest upravo to, prilika da se uoči sezone svi družimo i da natjecatelji mogu u sigurnim i kontroliranim uvjetima isprobati kako svoja vozila tako i sebe same, bez rigoroznih pravila i satnice.

Prošle godine, na prvom eventu unatoč lošem vremenu imali smo čak 72 natjecatelja što jasno govori o popularnosti ove lokacije, a ove godine očekujemo puno više. Bit će prisutno ugostiteljstvo, tako da nema brige oko gladi i žeđi, te svi ostali elementi koji inače prate ovakve manifestacije. Kako god, zabave sigurno neće nedostajati. Ulaz je 20,00kn, djeca imaju gratis ulaz, a kotizacija za utrkivanje je dodatnih 80,00kn.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: