Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Muškarac uhićen usred dana kod OLT-a zbog razbojništva i prijetnje nožem

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.04.2018. 11:02 
Naslov:  [VIDEO] Muškarac uhićen usred dana kod OLT-a zbog razbojništva i prijetnje nožem
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Posjetitelji kafića na uglu Vukovarske i Svačićeve ulice u blizini studentskog kampusa jučer su svjedočili prizoru kao iz akcijskih holivudskih filmova.

Naime, kako piše 24 sata, bradati muškarac u 40-im godinama s nožem u ruci hodao je stazom po Vukovarskoj ulici u blizini bivšeg OLT-a, a za njim se kretao policajac u uniformi. Pomalo izgubljen, muškarac se u jednom trenutku okrenuo prema policajcu i podigao mali džepni nož na izvlačenje. Odjednom su cestom došla tri policijska automobila koja su se zaustavila pored muškarca, policajci su izletjeli iz auta, okružili muškarca i bacili ga na tlo te su mu potom stavili lisičine i ugurali ga u automobil i odveli na obradu u zgradu PU.

Dotični je muškarac prethodno tijekom prijepodnevnih sati ušao u malu trgovinu u Kaštelanskoj ulici gdje je pokušao ukrasti neke stvari. Kada ga je blagajnica opazila i upozorila da sve što je uzeo vrati, on je izvadio spomenuti nož iz džepa i zaprijetio joj te je potom pobjegao iz trgovine, a ona je pozvala policiju.

Policija je opis napadača proslijedila kolegama u patroli, a jedan od njih je kod studentskog kampusa uočio muškarca koji odgovara opisu i počeo ga slijediti. Nakon što je pozvao kolege u pomoć, oni su brzo došli te muškarca priveli. Istragom će se utvrditi motivi ovog bizarnog događaja.








Tekst: Osijek031.com
Foto i video: 24 sata

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: