Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Prilikom obrade tla u Dalju i Tenji pronašli ručne bombe!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.04.2018. 9:11 
Naslov:  Prilikom obrade tla u Dalju i Tenji pronašli ručne bombe!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prilikom obrađivanja tla u polju kod Tenje, građanin je u prijepodnevnim satima 17. travnja pronašao ručnu kumulativnu bombu.

Istoga dana, također u prijepodnevnim satima, prilikom obrade tla u blizini mjesta Dalj građanin je pronašao dvije ručne bombe.

Na mjesta pronalaska izišli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu koji su uništili kumulativnu bombu te preuzeli preostale dvije bombe.

Podsjećamo građane da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“. Prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek, a protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak.

Pozivamo građane, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo Vas da ne donosite oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već o nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.





Tekst: PU osječko baranjska
Foot: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: