Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Klub Knjižare Nova: Predstavljanje knjiga prof. dr. sc. Zvonimira Lovrića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
knjižara nova-ivana
Offline
Ukupno postova: 194
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.04.2018. 16:08 
Naslov:  Klub Knjižare Nova: Predstavljanje knjiga prof. dr. sc. Zvonimira Lovrića
20.04.2018. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Klub knjižare Nova poziva vas u petak, 20. travnja 2018. godine na predstavljanje knjiga prof. dr. sc. Zvonimira Lovrića "Zbrinjavanje politraumatiziranih", stručni priručnik i "Stare priče iz mog Osijeka". Početak je u 19:00 sati.

O knjigama će govoriti:
prof. dr. sc. Ivan Lovrić
dr. sc. Miroslav Škoro

”Zbrinjavanje politraumatiziranih:stručni priručnik” je medicinska knjiga u kojoj se autor bavi traumama s aspekta svoje uže struke – kirurgije i traumatologije. O knjizi će govoriti stručni recenzent prof. prim. dr.sc. Ivan Lovrić, dr.med., voditelj Zavoda za traumatologiju Klinike za kirurgiju, KBC Osijek.

Druga knjiga, ”Stare priče iz mog Osijeka” predstavlja odmak od autorove profesije. – U njoj se vraća svojoj mladenačkoj ljubavi – pisanju, te sadrži priče i anegdote iz vremena autorova odrastanja i mladenaštva sedamdesetih i osamdesetih godina u rodnom Osijeku. U tim memoarskim prozama okupljene su priče pronađene “u starim papirima”, iz vremena prije nego što su se zaredale druge obaveze i životne okolnosti. Knjigu će predstaviti glazbenik Miroslav Škoro, autorov osječki prijatelj i autor predgovora knjizi koji na jednom mjestu u predgovoru kaže sljedeće:

Cone je i u struci, i u životu i u prijateljstvu, pa tako i u ratu, po latinski, in medias res. Ukratko, takav je i kad piše. Od prve rečenice, od prve riječi, od prvog slova, čitatelj je unutra. Čitatelj mora biti unutra jer druge opcije jednostavno nema.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: