Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Organizatori najavili najuzbudljivije izdanje biciklističke utrke Tour of Croatia do sada

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.04.2018. 21:09 
Naslov:  Organizatori najavili najuzbudljivije izdanje biciklističke utrke Tour of Croatia do sada
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na konferenciji za medije predstavljeno je ovogodišnje, četvrto po redu izdanje međunarodne biciklističke utrke Tour of Croatia koja će se ove godine održati od 17. do 22. travnja u 6 etapa, ukupne duljine 1075 km.

Organizatori, direktor utrke Vladimir Miholjević i tehnički direktor Luka Mišović, predstavili su novosti vezane uz ovogodišnje izdanje utrke. Prije svega, naglašeno je kako je utrka podignuta u višu kategoriju od strane Međunarodne biciklističke federacije, a broj zemalja u koje će se utrka prenositi popeo se na 187, na svih šest kontinenata, uz 32 broadcastera i 5 novinskih agencija koje će ju pratiti.



Utrka će i ove godine imati šest etapa, pri čemu prva tradicionalno kreće iz Osijeka (sutra, utorak) i vozi preko Našica, Kutjeva i Virovitice do Koprivnice, uz jednu novost, a to je uspon na Park prirode Papuk. Druga etapa ide od Karlovca do Zadra uz prolazak pored Plitvičkih jezera i Velebita, treća etapa ide od Trogira do Podgore i uključuje još jedan novi uspon, na vrh Svetog Jakova; četvrta etapa vozi obalom od Starigrada i nacionalnog parka Paklenica do Crikvenice; peta etapa vozi se od Rabca do Rijeke (uključujući i uspon na Učku), a posljednja od Samobora do Zagreba.



Na konferenciji su se nazočnima obratili i biciklisti iz najvišeg ranga Svjetske biciklističke organizacije (UCI) – Giacomo Nizzolo, Radoslav Rogina, Gianluca Brambilla te Matej Mohorič - koji su istaknuli kako će ovo biti najuzbudljivija utrka do sada i pravi test snage, izdržljivosti i mogućnosti za sve njih. Svi su rekli kako su se odlično pripremili za Tour of Croatia i da očekuju dobar rezultat, ali da će utrka biti vrlo izjednačena i da je teško prognozirati konačnog pobjednika.





Tekst i foto: Osijek031.com

Najava; Tour of Croatia [2018.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: