Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Najmlađi borci iz Hrvačkog kluba Osijek osvojili 16 medalja u Beogradu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65663
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.04.2018. 14:31 
Naslov:  Najmlađi borci iz Hrvačkog kluba Osijek osvojili 16 medalja u Beogradu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvački klub Osijek bogatiji je za 16 novih medalja nakon natjecanja BJJ Junior Championship 4 održanog u Beogradu 15. travnja 2018.

Ovog puta boje kluba branili su najmlađi natjecatelji, iz grupe Brazilskog jiu jitsu za djecu. Pod vodstvom trenera Andreja Jovanovića i Ante Banjana na put u Beograd uputilo se dvadeset troje mladih boraca i borkinja koji su se u Osijek vratili s dvije zlatne (Gabrijel Blažević i Iva Radoš), tri srebrne (Ivan Mandić, Lovro Tobanjski i Mate Micheli) i jedanaest brončanih medalja (Mark Jobst, Šimun Škobić, Noa Horvat, Šimun Dimić, David Lajoš, Šimun Vujić, Noa Kopljar, Leon Ergotić, Kalista Lazić, Toma Škobić i Ante Vujić). Pohvale zaslužuju i Borna Vukašinović, Dominik Mehičić, Luka Stivi, Josip Petrešin, Lukas Vidaković, Luka Preradović i Andrija Vukašinović koji su usprkos odličnim borbama ovog puta ostali bez medalja.

Odličan je ovo pokazatelj kvalitetnog rada s djecom u Hrvačkom klubu Osijek u grupi Brazilskog jiu jitsu. Treninzima se mogu priključiti sva djeca od 4 do 13 godina u Naselju Vladimira Nazora 16 (atomsko sklonište iza zgrade) u terminu: utorak i četvrtak od 19:00 do 20:30 sati, i subotom od 16:00 do 17:30 sati.

Iz kluba se zahvaljuju sponzorima koji su financirali odlazak na natjecanje i sponzorima koji podržavaju rad kluba kroz cijelu godinu: Gravia d.o.o., Vodovod Osijek, Polleo Sport, Hokus Okus, Bonavia Design i Lukenda Transport.

Informacije o učlanjenju u Brazilski jiu jitsu za početnike, Kickboxing, MMA ili Cardio Kickboxing grupe potražite na stranicama Hrvačkog kluba Osijek na Facebooku ili Instagramu.





Tekst i foto: Vjeran Ratković

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: