Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Međunarodni dan plesa u Osijeku [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.04.2018. 13:18 
Naslov:  Međunarodni dan plesa u Osijeku [2018.]
29.04.2018. 11:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Plesni studio Shine u suradnji s udrugom KultAkt i baletnim studijem Hrvatskog narodnog kazališta organizira već 9. godinu za redom Međunarodni Dan plesa u gradu Osijeku za sve plesače Osječko-baranjske županije.

Međunarodni dan plesa obilježava se svake godine 29. travnja na svjetskoj razini i okuplja ljubitelje plesne umjetnosti. Ovaj dan se u svijetu slavi od 1982. godine, a datum, koji je ustanovio Međunarodni plesni odbor, nosi određenu simboliku. Naime, 29. travnja rođendan je Jeana Georgesa Noverrea, začetnika modernog baleta.
Osnovni cilj i cjelokupna ideja Međunarodnog dana plesa je promicanje plesne umjetnosti, uživanje u plesu i univerzalnosti koju ples donosi, ali i druženje plesnih klubova i prilika za suradnju.

Međunarodni dan plesa se u Hrvatskoj slavi od 1999. godine, a u Osijeku ga slavimo po 9. put. Središnji će dio događaja biti zajednička koreografija na „Mix song“ pjesmu na Trgu Ante Starčevića u Osijeku. Cjelokupni program počinje u 11:30.

Stoga Plesni Studio Shine, udruga KultAkt i voditelj baletnog studija HNK Osijek Vuk Ognjenović pozivaju sve plesače, ljubitelje plesa, građane i sve ostale zainteresirane da ponesu dobru i pozitivnu energiju te se vidimo na zajedničkom obilježavanju Međunarodnog dana plesa!



Pogledajte i..
[FOTO] 8. Međunarodni dan plesa obilježen u Osijeku!
[FOTO] Održan osmi Međunarodni dan plesa [2015.]
[FOTO] Osijek po šesti put obilježio Međunarodni dan plesa

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: