Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Filozofski fakultet Osijek: Dvodnevni seminar Godi Kellera (Gradnja pedagoških mostova)

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65733
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.04.2018. 8:28 
Naslov:  Filozofski fakultet Osijek: Dvodnevni seminar Godi Kellera (Gradnja pedagoških mostova)
Od 20.04.2018. 17:00 do 21.04.2018. 16:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dvodnevni seminar Godi Kellera održat će se u petak, 20. od 17:00 do 20:00 sati, i u subotu, 21. travnja 2018. od 9:00 do 12:00 sati na Filozofskom fakultetu u Osijeku u organizaciji ISKRA waldorfska inicijativa.

Nastavljaju graditi pedagoške mostove s novim temama i pričama. Ovoga puta most nas vodi odgoju kao umjetnosti i to socijalnoj umjetnosti.

Pedagog i edukator za roditelje, koje je pedagoško znanje stekao kao otac, djed, svjetski putnik, waldorfski predavač i stručnjak za mlade koji su odustali od obrazovanja, ponovno dolazi u Osijek.

Godi Keller je međunarodni stručnjak za odgoj poznat po svom unikatnom i humorističnom načinu rješavanja ne samo odgojnih već i životnih pitanja.

Ovog puta tema je odgoj vrlina, odnosno kako možemo jedni drugima pomoći da postanemo bolji ljudi. Odgoj djeteta uvijek je i samoodgoj. A pedagogija je socijalna umjetnost prije svega.

Nakon predavanja slijedi radionica o cjeloživotnom učenju kroz pokret koju vodi Ivana Pavleković, učiteljica mentor razredne nastave i waldorfska učiteljica.

O voditelju seminara:
Godi Keller poznati je neovisni predavač, učitelj i pisac. Niz godina bio je predavač na Rudolf Steiner University College u Oslu, a danas je predavač i redoviti stručni suradnik mnogih pedagoških ustanova u Europi te seminara za roditelje. Surađuje s norveškom radio postajom NRK P2 na kojoj ima svoju radio emisiju. Kako mu je razdoblje puberteta te borba za samoočuvanjem i pronalaskom vlastitog identiteta uvijek bila u fokusu interesa, nakon više od 25 godina podučavanja učitelja i rada u školama, gospodin Keller se u Norveškoj aktivno uključio u program pomaganja mladima koji su odustali od obrazovanja.

Seminar i radionica su dio projekata „Akademija za roditelje“, kojeg provodi udruga ISKRA waldorfska inicijativa u partnerstvu s PRONI centrom za socijalno podučavanje te u suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku i Udrugom za rad s mladima Breza. Projekt je pod pokroviteljstvom grada Osijeka i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Zbog ograničenog broja sudionika mole vas da što prije popunite prijavnicu. Sudionici dobivaju potvrdu o sudjelovanju na seminaru koju izdaje udruga ISKRA waldorfska inicijativa (potrebno naznačiti u prijavnici).

Prijavnica za seminar Godi Kellera:


Ulaz na seminar i radionicu: 100 kn (donacija za voditelje, za oba dana seminara I radionicu).

*Slobodne donacije za troškove voditelje i organizacije su dobrodošle! IBAN: HR7423400091110711462


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: