Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cadillac: Movie pub quiz [travanj #2, 2018.] / Dora Vestić & George McGigi / Instinkt

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.04.2018. 8:57 
Naslov:  Cadillac: Movie pub quiz [travanj #2, 2018.] / Dora Vestić & George McGigi / Instinkt
Od 10.04.2018. 20:00 do 14.04.2018. 19:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Cadillacu:

Utorak, 10. travnja 2018.
Sve već znate, osim pitanja, pa se prijavite za današnji movie kviz u inbox...



Petak, 13. travnja 2018.
Doora is back....
Dora from the vestić is back a ovoga puta ,i ubuduće, pridružuje joj se čovjek čiji je slavujski glas više nego uhu ugodan dok stasom u delirij baca ženski dio publike...Duo toliko raznovrstan i pun glazbenih i scenskih iznenađenja da nam ni sliku nisu poslali za najavu...Možemo se dakle samo nadati da njihova pojava zadovoljava naše vrlo visoke standarde scenskog nastupa .Duo toliko originalan da tvrde da je petak nova subota te da je zemlja okrugla. Duo toliko samouvjeren da je za svoj prvi zajednički nastup namjerno odabrao petak trinajsti. Enorman odaziv publike je neupitan a naš poklon vama je besplatan ulaz i nešto manje besplatno pivo.


Subota, 14. travnja 2018.
Ove subote, 14. travnja 2018 u dvorani Gradski vrt u Osijeku neće se održati koncert na kojem je trebao nastupiti i osječki sve popularniji bend Instinkt. To je tužna vijest za sve zainteresirane.

Ove subote, 14. travnja 2018 u klubu Cadillac u Osijeku održati će se koncert na kojem bi trebao nastupiti osječki sve popularniji bend Instinkt. To je radosna vijest za sve zainteresirane.

Na događaju će se u zamjenu za 60 kuna osobama ženskog, muškog i srednjeg roda starijima od osamnaest godina nuditi sastojci koktela „Oda radosti“ (Beljska graševina 1,0 litra + Jamnica mineralna 1,0 litra + čaša),a koje mogu sami miksati u željenim omjerima.

Ulaz na koncert tendenciozno okarakteriziran kao radosna vijest je slobodan - što je također radosna vijest.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: