Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Srki & Ivi - "Šuti o tom" feat. Gerila

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.04.2018. 20:59 
Naslov:  [VIDEO] Srki & Ivi - "Šuti o tom" feat. Gerila
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Srki & Ivi sa GERILA Film produkcijom predstavljaju novu stvar i spot!

Prostori poznatih osječkih noćnih klubova Oxygene i OKS, kombinirani sa egzotičnim kadrovima Tajlanda donose nam dosad najambiciozniji projekt ovog osječkog dvojca.

U svom prepoznatljivom stilu, mješajući elemente klasičnih bengera i trapa, Srki & Ivi predstavljaju novu stvar imena "Šuti o tom", na kojoj iza kamere, ali i iza mikrofona gostuje poznati osječki filmaš Igor Sambolec, koji iza sebe ima brojne kvalitetne radove - kratke filmove, spotove (suradnje s Krankšvesterom između ostalog), a sa Srkijem & Ivijem je već surađivao na "Djoki" i "Revoluciji".

Osim Tajlanda, dašak egzotike donose i izvrsne plesačice Ivana Crnković, (plesni klub Illusion) te Zorana Farkaš a.k.a. Honey Hazel, koje su na pravi način zaokružile atmosferu.

Za glazbeni dio se pobrinuo Chev Chelious Beats, koji je odradio beat i aranžman, a za tehnički dio mixa je zaslužan Boombox Studio.







Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: