Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Katia i Fran odlični u Đurđevcu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.04.2018. 8:56 
Naslov:  Katia i Fran odlični u Đurđevcu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer je održan poznati međunarodni karate turnir u Đurđevcu, koji traje 15 godine u neprekidnom nizu i na kojem je karate klub Hrvatski sokol isto toliko godina neprekidno nastupa i postiže mnoge zapažene rezultate. Ovogodišnji međunarodni turnir zanimljiv je zato što je na njemu nastupilo 480 natjecatelja iz 50 klubova iz Slovačke, BiH, Mađarske, Srbije, Italije i Hrvatske.

Fran Seligman, nastupio je u dvije službene kategorije - Mlađi učenici i Učenici. U kategoriji Mlađih učenika, gubi sumnjivom odlukom sudaca u drugom kolu, ali ga suparnik povlači u repasaž, gdje glatko pobjeđuje rezultatom 5:0 i osvaja treće mjesto i brončanu medalju.

U kategoriji Učenika dolazi do finala, gdje gubi tijesno od predstavnika iz Zagreba rezultatom 3:2.

Odlična predstava Frana, koji svakim svojim nastupom pokazuje kontinuitet i veliki napredak svojoj i u starijim kategorijama.

Katia Šegavčić nastupila je u dvije kategorije kata – Učenice i Mlađe kadetkinje (obje službene kategorije) te osvojila dvije medalje - zlatnog sjaja. U službenoj kategoriji Učenice u kojoj je bilo 9 natjecateljica, Katia je pokazala spremnost i borbenost te u finalu pobjeđuje suparnicu iz BIH rezultatom 5:0 uz sjajnu izvedbu kate GANKAKU, te osvaja zlatno odličje. U službenoj kategoriji Mlađih kadetkinja u kojoj je bilo 12 natjecateljica, dolazi do finala , gdje pobjeđuje staru protivnicu iz Samobora rezultatom 5:0, uz sjajnu izvedbu kate UNSU i osvaja opet zlatno odličje.
Katia ovime pokazuje da je u samom vrhu karatea u Hrvatskoj ali i šire te da se od nje i dalje mogu očekivati ovakvi izvrsni rezultati.

Također ovo je bila izvrsna provjera za predstojeće prvenstvo Balkana za mlađe uzraste, koje se održava u Beogradu od 27.-29.04.2018. na koje će KATIA i FRAN otići s opravdanim nadama o velikom uspjehu.

Iskrene čestitke natjecateljima i treneru Zvonku Biondiću.





Tekst i foto: Aleksandar Šegavčić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: