Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Svi učenici i studenti imaju besplatan ulazak u Muzej Slavonije idućih godinu dana

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.03.2018. 9:22 
Naslov:  Svi učenici i studenti imaju besplatan ulazak u Muzej Slavonije idućih godinu dana
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nije prvoaprilska šala: svi učenici i studenti dobili su jučer lijep uskrsni poklon najavom kako će od 1. travnja ove do 1. travnja sljedeće godine imati besplatan ulaz u Muzej Slavonije u Osijeku (zgrada na Trgu Svetog Trojstva 6).

Ravnatelj Muzeja Denis Detling potpisao je ugovor s Energiom naturalis, kompanijom sa sjedištem u Vukovaru koja posluje u sektorima enegetike, logistike i infrastrukture. Radi se o jednogodišnjem ugovoru kojim kompanija želi poticati obrazovanje te djeci i mladima omogućiti dostupnost kulturnih sadržaja.

Voditeljica korporativnih komunikacija tvrtke Dorotea Lazanin Jelenc istaknula je kako u grupaciji radi dosta Slavonaca, pogotovo Osječana. Kompanija je prepoznala aktivnosti u Muzeju, mnogobrojne sadržaje za djecu i mlade koje nude, kao i problem nedostatka obrazovanja kod mladih generacija, zbog čega su se odlučili na ovaj korak.

Lazanin Jelenc je podsjetila kako kompanija od prošle godine, u sklopu zaklade Novo sutra, stipendira studente s područja pet slavonskih županija. Imaju već 20 stipendista, a uskoro će objaviti i novi natječaj za stipendije.

Ravnatelj Muzeja Detling naglasio je kako su poslali dopis svim školama u kojem ih obavještavaju o ovoj pogodnosti. Upad jest besplatan, ali se stručno vodstvo i neke druge dodatne usluge i dalje naplaćuju. Detling je izrazio nadu kako će škole prihvatiti ovaj program te kako je ovo samo početak jedne dobre suradnje koja će se proširiti i na druge projekte.





Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: