Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zaklada Slagalica dodijelila nagrade Johann Kohlhoffer za 2017. godinu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.03.2018. 9:34 
Naslov:  Zaklada Slagalica dodijelila nagrade Johann Kohlhoffer za 2017. godinu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječka Zaklada za razvoj lokalne zajednice Slagalica sinoć je po šesti put dodijelila nagrade Johann Kohlhoffer za filantrope poslovnim subjektima koji su tijekom 2017. godine na najdjelotvorniji način podržavali neprofitne akcije ili organizacije od općeg dobra i interesa na području Slavonije i Baranje.

Ovogodišnji dobitnici nagrade Johann Kohlhoffer su tvrtka Zadravec iz Branjinog Vrha i obrt Brajko prijevoz iz Piškorevaca.

Upraviteljica Zaklade Slagalica Branka Kaselj istaknula je u svom uvodnom govoru kako je riječ o tvrtki i obrtu koji su se prošle godine istaknuli potporom u humanitarnim i drugim akcijama te kroz pomoć vjerskim ili sportskim organizacijama, donacije bolesnima ili projektima mladih u svojoj zajednici.

Kaselj je podsjetila kako je nagrada dobila ime po osobi koja je zadužila Osijek do današnjeg dana jer je sredstvima iz Kohlhofferove zaklade sagrađena osječka bolnica koja i dan danas služi svojoj svrsi. Danas se nagrada dodjeljuje filantropima novog doba, gospodarskim subjektima koji nisu orijentirani isključivo na svoje poslovanje i profit već su fokusirani na ono što se zbiva u njhovoj zajednici i sudjeluju u njezinom životu.

Ovom se nagradom žele prepoznati takvi gospodarski subjekti, ali i potaknuti druge da budu socijalno osjetljivi, da sudjeluju u radu i razvoju zajednice jer na taj način žive i rastu zajedno sa svojom zajednicom. Dodjelom ove nagrade želimo poručiti da sve ono dobro što ovogodišnji i prošli dobitnici čine ne smije ostati skriveno od očiju javnosti, zaključila je Kaselj.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: