Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Azilu u Nemetinu grade se nove kućice od termopanela za pse!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65441
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.03.2018. 20:30 
Naslov:  U Azilu u Nemetinu grade se nove kućice od termopanela za pse!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Puno lijepih vijesti stiže iz Azila za pse u Nemetinu!

Kako nam je rekao Hrvoje Harač iz Udruge Pobjede, udarna vijest je ta da se krenulo u izgradnju prvih 11 novih kućica od termopanela! Riječ je o kućicama dvodomkama koje će omogućiti kvalitetnu izolaciju kućica i ugodan boravak psima i tijekom ljeta i tijekom zime. Nove kućice imat će čak i malo predsoblje koje će četvernonožne korisnike štititi od vjetra, kiše i snijega, pod će biti napravljen od gume, a kućice će se jednostavno prati i održavati.

Upravo ovih dana započeli su radovi na postavljanju prvih 11 kućica za koje je Udruga dobila donaciju od britanske organizacije DogsTrust. Prema riječima g. Harača, nove kućice bit će kvalitetnije i trajnije od starih drvenih kućica te će znatno podići kvalitetu boravka pasa u Azilu.

Osim novih kućica od termopanela, u Azilu su odlučili pregraditi dvorište i napraviti pet novih boxeva u koje će se smjestiti psi koji su tek stigli i još nisu prošli proces socijalizacije te stariji psi koji traže svoj mir i oni koji ne mogu živjeti s drugim psima.

Međutim, ni tu nije kraj građevinskim novotarijama u Azilu! U nastanku je pravo malo građevinsko čudo, sjenica koja će ljeti pružati hlad psima i ljudima, a zimi će se moći zatvoriti sa svih strana. Riječ je o prostoru namijenjenom druženju pasa, djelatnika Azila te volontera i posjetitelja.

Iz Udruge Pobjede apeliraju na sugrađane da im pomognu, ukoliko mogu, u nabavci termopanela za nove kućice. Naime, osim gore pomenutih 11, Azilu će trebati još 90 kućica za koje tek trebaju skupiti materijal i novčana sredstva, pa pozivaju sve koji mogu da im pomognu ili financijski ili, kad je riječ o tvrtkama, ako u svojim skladištima imaju termopanela koji im ne trebaju da im ih doniraju.

Ostvare li se planovi vrijednih Pobjedaša, Azil u Nemetinu u dogledno će vrijeme zablistati u potpuno novom svjetlu te ćemo tamo imati pravi mali Azil-grad.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Azil/Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: