Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ŽOK Ferivi Višnjevac najbolji klub regije Istok u najmlađim dobnim kategorijama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.03.2018. 13:16 
Naslov:  ŽOK Ferivi Višnjevac najbolji klub regije Istok u najmlađim dobnim kategorijama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Beli Manastir bio je domaćin završnog turnira Prvenstva Slavonije i Baranje u Maloj odbojci za djevojčice (2005. godište i mlađe).

U polufinalnim susretima sastale su se ekipe ŽOK Osijek i ŽOK Ferivi Višnjevac te OK Čepin i ŽOK Baranja.

U oba susreta pitanje pobjednika se odlučivao u trećem setu, a u finale su se plasirale ekipe ŽOK Ferivi Višnjevac i OK Čepin.

U susretu za treće mjesto nakon uzbudljive i neizvjesne igre, bolja je bila ekipa ŽOK Osijek-a rezultatom 2:1 (15:10,14:15,15:10)

U finalu je prikazana odlična, a nakon dva odigrana seta bolje su bile igračice ŽOK Ferivi Višnjevac, a rezultati po setovima su glasili 15:13 i 15:11.

Tako se ŽOK Ferivi Višnjevac u samo tjedan dana dokazao kao najbolji klub regije Istok u najmlađim dobnim kategorijama s obzirom na to da se prošlog vikenda okitio i naslovom prvaka Slavonije i Baranje u Mini odbojci (2007. godište i mlađe).

Sve ekipe sa završnog turnira odlaze na Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Rovinju od 3. do 5. travnja 2018.g., a gdje će pokušati ponoviti uspjeh svojih kolegica od prošle godine (zlato-OK Osijek Jug 2, srebro-ŽOK Osijek).













Tekst: Duško Živković
Foto: Damir Bečeheli

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: