Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



10 medalja za PKOI Delfin Osijek na Otvorenom regionalnom prvenstvu u paraplivanju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65674
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.03.2018. 10:31 
Naslov:  10 medalja za PKOI Delfin Osijek na Otvorenom regionalnom prvenstvu u paraplivanju
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Proteklog vikenda PK Zadar bio je domaćin 3. plivačkog natjecanja za osobe s invaliditetom. Pod krovnom organizacijom, Hrvatskim plivačkim savezom osoba s invaliditetom te uz pomoć Grada, Županije i ŠC Višnjik održalo se otvoreno Regionalno PH na kojem je sudjelovalo 90 plivača iz 12 klubova iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Tako je i ove godine PKOI Delfin zabilježio značajne rezultate za koje je intenzivno trenirao.

Plivači su se natjecali u 12 disciplina u 2 dijela programa te u 16 kategorija (fizička i intelektualna oštećenja). Na natjecanju su nastupili i Hrvatski reprezentativci, sudionici velikih natjecanja; medalje su se dijelile u svakoj kategoriji, kao i u otvorenoj konkurenciji za 3 najbrža rezultata natjecanja svake discipline.

PKOI Delfin Osijek je na tom natjecanju imao 33 starta ni jednu diskvalifikaciju. Kao do sada i ovaj put su pobrali 1 zlato, 4 srebra i 5 bronci.

Zlato na 50 prsno je imao Denis Lenger, srebro na 50 prsno imali su Denis Lenger, Franko Štimac na 50 leđno i na 100 leđno, te Marijan Gazdić na 50 leđno, broncu su imali Štimac na 50 slobodno, 50 prsno, Gazdić na 50 i 100 slobodno i Šilović na 100 leđno. Filipu Neloviću za malo je izmakla medalja imao je 4. mj. na 100 prsno.

Za klub su se natjecali još Tin Barbarić, Marko Kovačević, Juraj Plazibat, Tomislav Benkotić i Matej Karačić Šoljić, neki od njih značajno su popravili svoje osobne rekorde i ostvarili lijepe rezultate





Tekst i foto: PKOI Delfin Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: