Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Most Osijek: Prikupljanje pomoći za stradale na poplavljenim područjima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65789
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.03.2018. 8:36 
Naslov:  Most Osijek: Prikupljanje pomoći za stradale na poplavljenim područjima
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Most nezavisnih lista pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za stanovništvo na poplavljenim područjima, ponajprije Sisačko-moslavačke i Ličko-senjske županije. Građani Hrvatske uvijek su solidarni sa stradalima i redovito iskazuju toliko potrebno zajedništvo. Most NL otvorio je vrata svojih ureda za sve one koji žele pomoći stradalima donacijom u potrepštinama, trajnijim namirnicama, kućnim uređajima i pomagalima, dezinfekcijskim sredstvima, vodom u boci...

Regionalni ured Mosta NL Osijek smješten je u Gundulićevoj 66 u Osijeku (ugao Gundulićeve i Županijske ulice)) i otvoren je radnim danom od 08.00 – 16.00 sati. Pozivamo Osječane i građane šireg osječkog područja te stanovništvo okolnih županija da podrže akciju te da svoje donacije u trajnijim namirnicama i svim ostalim potrepštinama dostave u prostorije našeg ureda. Mi ćemo u suradnji s Crvenim križem prikupljeno dostaviti na poplavljena područja.

Kada se voda povuče, trebat će pomoći ljudima da stanu na noge, obnove svoje domove. Bit će im potrebno sve, od cementa, dezinfekcijskih sredstava i posteljine pa do kućnih pomagala, uređaja i odjeće.

Ovakvi događaji uvijek su prilika da pokažemo koliko možemo i koliko smo spremni učiniti jedni za druge. Nitko ne smije biti ostavljen, zaboravljen i sam. Ponavljamo, ponos Hrvatske oduvijek je zajedništvo u najtežim trenucima.

Poplavljena područja Sisačko-moslavačke i Ličko-senjske županije trebaju našu pomoć!

Uplate na žiro račun Crvenog križa: Privredna banka Zagreb, IBAN: HR6923400091511555516, poziv na broj 20



Tekst i foto: Most Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: