Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Oxygene: Književne večeri: Saša Gerber / Electroldies / riFFestival / Jan Kinčl & Regis Kattie Live

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.03.2018. 10:54 
Naslov:  Club Oxygene: Književne večeri: Saša Gerber / Electroldies / riFFestival / Jan Kinčl & Regis Kat
Od 04.04.2018. 22:00 do 07.04.2018. 21:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u clubu Oxygene:

Srijeda, 4. travnja 2018.
Saša Gerber po struci je medicinski tehničar, no ljubav prema magiji ipak je pobjedila te je danas međunarodno nagrađivani mađioničar i TV voditelj. Osim što već dugi niz godina osječane zabavlja iluzijama, Saša čaroliju stvara i – slovima. Nedavno je, ovaj svestrani osječanin, objavi zbirku poezije „Misli jednog čarobnjaka“. 30-ak naslova odabrano je za prvu zbirku, a većinom je riječ o poeziji ljubavne tematike. Sašu, ako već niste, dođite upoznati u srijedu! Sve počinje u 20 sati, a ulaz je besplatan!



Četvrtak, 5. travnja 2018.
U četvrtak od 22 sata svi zajedno plešemo uz taktove najboljih oldies izvođača – Chuck Berry, Otis Redding, Al Green, James Brown, Elvis Presley i slična, poznata imena, a to je samo zagrijavanje! Za veliko finale za vas smo odabrali i elekciju najboljeg i najživljeg electroswinga. A kako bi rekli u reklamama – ni to nije sve! Upad je 10 kuna, ali i to si možeš pospremiti u džep ako se pojaviš u zadanom dress codeu, izbor je velik, tako da ispriku nemaš! Prolazi sve od 20-ih do 60-ih godina prošlog stoljeća, pa barem na jednu večer budi pin up djevojka, skini perje i bisere s tavana i ukrasi se time, a ako si jako hrabra, a može i hrabar napraviš si minival! Vidimo se skoro pa pod maskama!



Petak, 6. travnja 2018.
U petak u ljubitelji gitarskih riffova, teške distorzije, uvrnutog delaya i inih glazbenih nota dolaze na svoje! Klub Oxygene ugostit će niz osječkih bendova, žanrovski raznovrsnih no sa zajedničkim nazivnikom kako bismo predstavili trenutno stanje gitarske scene panonije. Ovoga petka čak 5 bendova podmazat će vam uši: Merrow, Jade Skye, Syndrom, Gospodin Gorki i Lethe

Merrow je bend iz Osijeka, no čini ga ekipa iz Orahovice, Vinkovaca i Županje. Svoj žanr opisuju kao pop-sludge'n'roll jer obuhvaća sludge riffove, pop refrene i rock'n'roll stav prema glazbi. Do sada su odradili svirki toliko, da su već pravi profesionalci, što su dokazali i na Ferragosto Jamu. U pripremi je i album s kojeg bismo uskoro mogli čuti dva singla.

Jade Skye je alternativni rock/metal bend osnovan 2016. nakon što je osječki bend Black Flame poželio novi zvuk. Jak i siguran bubanj, jednostavni, masni i žestoki riffovi, te karakterističan prljav, ali također na trenutke vrlo melodičan vokal teško svrstavaju Jade Skye u neki određeni žanrovski koš. U prvom mjesecu 2018. godine izašao im je prvi album pod nazivom „New Horizons“.

Syndrom je sada već svima dobro poznati osječki bend osnovan još davne 2008. Godine. Praše rock, a nedavno im je izašao i album „Autopilot“.

Gospodin Gorki je mladi osječki post-punk, dream pop trojac nastao tijekom 2017. godine. Bend trenutno priprema prvi album pod nazivom "Gutljaj Utjehe", a uskoro izlaze i singlovi "Boje", "Brojim taktove", "Najkraće vječnosti".

Lethe je dvočani bend iz Osijeka osnovan 2017. godine. Bend pronalazi inspiraciju u mnogo žanrova glazbe, no definira svoj zvuk kao alternativni rock. Nedavno je snimio svoj prvi EP pod nazivom Control koji ćemo premijerno poslušati u Oxygenu!

Startamo u 21 sat, a upad je 10 kuna.




Subota, 7. travnja 2018.
Duo koji je nedavno singlom Florette osvježio i poharao hrvatsku house i jazz scenu, a sve fanove glazbenog eksperimentiranja bacio u trans dolazi u Osijek, 7. travnja (subota) u Klub Oxygene!

U Grad na Dravi dolaze, između ostalog, i zbog promocije albuma koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana „puno energije, vremena i ljubavi je uloženo u ploču, i puno ljudi je ostavilo svoj otisak tako da u ovom trenutku možemo mirno čekati da izađe znajući da smo ga napravili najbolje što smo mogli“. Otisak su ostavila poznata imena hrvatske house i jazz scene poput Petra Dundova i Ilije Rudmana, a podršku su im, i prije izlaska albuma, dali „junaci iz djetinjstva“ kao što su Lauren Garnier, Jazzanova te Chez Damier.

Ekipi je Osijek „domaći teren“, ovo će im biti drugi zajednički nastup u ravnici, a budući da su sada, nakon gotovo dvije godine suradnje „uhodani bračni par“ publika može očekivati i puno više i bolje od prošlog puta. Jan & Regis jedni su od rijetkih koji se mogu pohvaliti improvizacijama u live showu „znamo koja je čija uloga pa možemo dosta daleko otići u improvizacijama, a da i dalje glazba zvuči “tight” i da dancefloor funkcionira“. No, osim dobre akcije na podiju, odličnog nastupa, publike i svega ostaloga što ide u paru sa svirkama posebno se raduju kulenu. Na razočaranje mnogih rakijom ih nećete potkupiti da probaju „skinuti“ i neku vašu najstvar jer, i citiramo Jana „s rakijom sam oprezniji što sam stariji“. (Možda da probate s Regisom)
Svirka u Oxygenu jedinstvena je prilika da duo pogledate uživo, jer nakon ovog nastupa pripremaju se za ljeto „već smo bukirani za dosta festivala ali i partija izvan tog festivalskog đira“. Iako su u zbrci oko izdavanja albuma Jan & Regis uspjeli su rekonstruirati i svoje live nastupe i to temeljito „ubacili smo neke nove uređaje koji nam omogućuju još više slobode, imamo i dosta nove muzike koju hoćemo isprobati i vidjeti kako se ponaša uživo“, a Osijek će biti prava prilika za to, tako da će osječka publika dobiti ekskluzivu te premijerno vidjeti novo-staro izdanje dua.

Start: 22:00 Upad: 30/40kn



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: