Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HSS Osijek: Ivica Vrkić – gradonačelnik Osijeka ili grandoman koji javno priznaje da su pročelnici uhljebi?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.03.2018. 9:34 
Naslov:  HSS Osijek: Ivica Vrkić – gradonačelnik Osijeka ili grandoman koji javno priznaje da su pročelnici u
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradonačelnik Osijeka izjavio je za Globus „Morao sam u Osijeku pristati na uhljebe, ali sam to napravio na drukčiji način. Postavio sam uvjete struke i od onog što su nudili izabrao sam najbolje uhljebe“ .

Građani Osijeka već drugi mandat trpe posljedice, ne vladavine, nego političke trgovine gradonačelnika Ivana Vrkića koji kao nezavisni kandidat, uz potporu HNS-a i SDP-a, grad Osijek pretvara u grad duhova, grad iz kojega se bježi i grad za koji ni on, ni njegovi politički istomišljenici nemaju viziju i plan razvoja.

Zadnji, a vjerojatno ne i posljednji ispad je skandalozni intervju koji je Ivan Vrkić dao za tjednik Globus, 16. ožujka 2018. godine. Ovoga puta zanemariti ćemo njegovo veličanje vlastite uloge u političkom spletkarenju na državnoj razini gdje se na vlast dovode i o sudbini naroda odlučuju politički trgovci bez legitimiteta, a zadržat ćemo se na dijelu intervjua vezan uz funkcioniranje Gradskog poglavarstva Osijek.

Dragi građani Osijeka, kako vam zvuči izjava gradonačelnika Osijeka da je „morao u Osijeku pristati na uhljebe“ ali da je to napravio na drugačiji način postavivši uvjete struke te da je na koncu za pročelnike izabrao „najbolje uhljebe“?

Znači, sva licemjerna predizborna obećanja kako će Osijek voditi stručni ljudi, bila su čista obmana građana Osijeka i birača, a posebice onih 19.694 građana koji su vam dali glas za gradonačelnika. Od 91.431 upisanih u birački popis, na prošlogodišnje izbore izašlo je 31.380 birača.

Podsjetimo, što ste rekli i učinili samo prije nekoliko mjeseci, a što ste zaboravili i što se posve kosi s izjavama koje ste dali za Globus.

Na konferenciji za tisak 6. listopada 2017. osječki gradonačelnik Ivan Vrkić i predsjednik Gradskoga vijeća, Mostov Željko Požega predstavili rezultate okončanog postupka odabira novih direktora gradskih poduzeća. Tom prilikom su izjavili: "Angažirali smo specijalizirane agencije koje su provele analizu kandidata, a nakon što je agencija suzila izbor kandidata, nadzori odbor je kroz intervjue izabrao pojedinog čelnika poduzeća.“

Rekli ste da time želite podići transparentnost te privući ne samo stranačke, već i nestranačke stručnjake te u budućnosti postupak odabira kandidata na rukovodećim pozicijama prepustiti agencijama kako bi se izbjeglo zapošljavanje politički podobnih.

Koji je bio smisao angažmana i plaćanja specijaliziranih agencija proračunskim, našim novcem pri izboru direktora gradskih poduzeća, kako bi se navodno spriječilo „političko uhljebljivanje“, a vi sada priznajete da ste politički uhljebili „stručne“ prema vašim kriterijima. U javnu komunikaciju uspjeli ste uvesti novi pojam „stručni uhljebi“ i „najbolji uhljebi“ što će vam vjerojatno poslužiti kao referenca za neki novi izlet u karijeri „spasitelja Hrvatske“.

Opravdano se može posumnjati da je riječ o nenamjenskom trošenju novca i fiktivnom plaćanju usluga koje je mogao obaviti i Hrvatski zavod za zapošljavanje, a sumnju ste potakli upravo vi priznavši da uhljebljujete kadrove. I to je jedan u nizu razloga odlaska mladih i neimanja životne perspektive u Osijeku.

S obzirom da ste kao svoju veliku ideju za ostanak i povratak iseljenih Osječanki i Osječana predložili otvaranje direktne avionske linije Osijek – Dublin, s radošću bismo prihvatili financiranje vašeg leta u nepoznato.

Ne u Dublin jer ti su ljudi pobjegli od vas i vama sličnih, „stručnih uhljeba“ i političkih švercera iz sjene koji nemilosrdno gaze i varaju svoje sugrađane, svoj narod.



Tekst i foto: HSS Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.03.2018. 17:20 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U pravu ste, ali, auu tko je to napisao, tek sad primjećujem: HSS. Pa HSS je bar poznat po trgovini i uhljebljivanju. Najbolje za grad bi bilo da i vi zajedno s onima koje kritikujete, a i s većim dijelom oporbe, odete u Dublin na dulje vrijeme.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: