Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Osječki "Legosi" uz atraktivnu Sarah Seifert snimili spot za pjesmu "Shake"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65691
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.03.2018. 20:15 
Naslov:  [FOTO] Osječki "Legosi" uz atraktivnu Sarah Seifert snimili spot za pjesmu "Shake&quo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predstavljamo novi video uradak pod nazivom „Shake“ ekipe koju čine Les, Nasty i Rektor, a potpisuju se kao Legosi. Donose nam zabavnu i opuštenu temu s lakim notama, a koja je u cijelosti napravljena u osječkoj koprodukciji: za video je zaslužan Phantography (kamera i montaža), režija Berislav Lesinger Les, glazbu je skladao Sven Zečević Nasty, miks i mastering potpisuje Srki za Boombox ent, dok tekst i scenarij pripadaju Legosima.

Video je sniman u sportsko rekreativnom klubu Kasalo gym, a najljepši detalj u spotu je prekrasna Sarah Seifert koju ste već navikli gledati u njezinim twerk izvedbama.
Nakon prvog singla naziva Tilulilu, napravljenim u suradnji s Trikijem iz Krankšvestera, a koji je imao umjereni trap prizvuk te je govorio o muško - ženskim odnosima, kroz Shake Legosi donose življi pop/house zvuk. U ovom su uratku tematski obrađeni svakodnevni događaji u teretanama, kao i pojedinci koji taj način života percipiraju na jednoj drugačijoj razini, neshvatljivoj „običnim smrtnicima“.

Osječka senzacija "Legosi", aktivna još od davne 2016. godine, uz spot koji možete pogledati u nastavku, svakako ih možete poslušati i na nadolazećem koncertu Krankšvestera koji će se održati u Esseker centru. Do tada uživajte u spotu!










Tekst: Osijek031.com
Foto: Screenshot video

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: