Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Želite biti dio UHP Digital priče? Prijavite se već danas!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.03.2018. 20:08 
Naslov:  [VIDEO] Želite biti dio UHP Digital priče? Prijavite se već danas!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

UHP Digital priča je započela još 2015. godine u osječkom BIOS-u te se protekle godine proširila i na Zagreb. Tvrtka se bavi razvojem digitalnih rješenja za web i mobilne aplikacije. Različiti projekti pokrivaju mnoga područja, od medicine i farmacije preko javnog sektora do sporta.

Krajem 2015. godine tvrtka je imala tek 2 zaposlenika, dok danas stalno rastući razvojni tim čini 29 mladih entuzijasta. Svoj rast mogu zahvaliti povećanju broja klijenata i projekata. Vizija tvrtke je razvijati visokokvalitetne digitalne proizvode pomoću inovativnih tehnologija, a misija pretvaranje ideje u kvalitetan, pouzdan i skalabilan proizvod. Stoga ne čudi činjenica da je tvrtka u stalnoj potrazi za visokokvalitetnim IT kadrom.

UHP Digital poseban je i po ulaganju u svoje zaposlenike, uz izražen transparentan odnos između osnivača i radnika. Svaki radnik educira se u željenom području uz potporu tvrtke. O dobrom odnosu između poslodavca i radnika svjedoči i činjenica da su radnici redovito upućeni u strateške planove tvrtke te da se njihova mišljenja i prijedlozi za poboljšanja uvijek uvažavaju. Pri samom dolasku u tvrtku, svaki zaposlenik može odabrati opremu na kojoj želi raditi te mu je na raspolaganju vrijeme za rad na sebi i kontinuirano učenje.

Osim toga, tvrtka brižno pazi na sitnice koje povećavaju zadovoljstvo i produktivnost zaposlenika. Uredske prostorije sadrže potpuno opremljeni dnevni boravak i kuhinjske aparate te različite „gadgete“ koji proces razvoja softvera čine zanimljivijim i lakšim. U budućnosti, UHP Digital će redovito organizirati Meet UHP event otvorenih vrata kako bi se još bolje predstavila istomišljenicima i potencijalnim zaposlenicima.

Ako želite biti dio ove priče, uvijek se možete prijaviti na neki od stalno otvorenih natječaja, a kratku priču o UHP Digitalu možete pogledati i u videu.






Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: