Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] I tata je važan!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65675
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.03.2018. 20:51 
Naslov:  [VIDEO] I tata je važan!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dječja osječka kreativna kućica provodi projekt „I tata je važan“ s ciljem poticanja očeva na veću uključenost u obiteljskom životu i aktivniju roditeljsku ulogu kroz kampanju, predavanja i program podrške očevima u Dokkici. U sklopu istoimene kampanje, 13 je osječkih očeva stalo pred objektiv fotoaparata i dopustilo nam da zabilježimo trenutke u kojima aktivno provode slobodno vrijeme sa svojom djecom. Nastala je serija autentičnih fotografija koje će naglasiti važnost aktivne uloge oca u odgoju djece i ravnopravnosti roditeljskih uloga.

Tate koji su sudjelovali u kampanji: Davor Bestvina, Atila Adam, Marijan Jovičić, Davor Lončarić, Luka Gabrić, Petar Novak, Josip Dinješ, Mario Miloloža, Bela Ikotić, Mladen Badurina, Marin Seleš, Dubravko Franjo Šokčević i Ivan Kristijan Majić.

Autori fotografija i promotivnog spota su Mario Miloloža, Mirna Šmit i Maja Varga.

Kampanji se mogu priključiti i ostali zainteresirani očevi – objavite fotografije na kojima aktivno provodite slobodno vrijeme s djecom, lajkajte i označite Udrugu Dokkica uz #itatajevažan. Fotografije ćemo uvrstiti u jedinstveni album koji ćemo objaviti na službenoj facebook stranici Udruge.

Projekt se provodi uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Partneri u projektu su Dom zdravlja Osijek i Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije. Podršku kampanji na području Osijeka pružio je Grad Osijek dodijelivši javne gradske prostore za oglašavanje promotivnih plakata. Osim toga, plakati će biti postavljeni u prostorijama Doma zdravlja i Zavoda za javno zdravstvo.






























Tekst: Udruga Dokkica

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: