Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



EFOS: Marketing Talks "Google Analytics #1"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.03.2018. 8:57 
Naslov:  EFOS: Marketing Talks "Google Analytics #1"
13.03.2018. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

CodeCAMP projekt već duže vrijeme okuplja programere i dizajnere različitih profila, a napokon dolazi vrijeme i za sve marketingaše! Naime, ovaj mjesec pokrećemo Marketing Talks-e, za sve zainteresirane studente i stručnjake iz područja marketinga i komunikacija. Iako marketing nije usko vezan uz development, digitalni proizvodi moraju biti kvalitetno upakirani i prodani, a tu se najviše odražava vrijednost dobre marketinške strategije.

U sklopu Marketing Talksa pokrit će prodaju, odnose s javnošću, Event Management, online i offline oglašavanje te mnoge druge marketinške teme.

Započet će serijom predavanja i radionica o Google Analyticsu. Seriju predavanja otvorit će certificirani poznavatelj Google Analytics trikova, Zorin Radovančević, CEO u Escape d.o.o. Prvo predavanje održat će se 13. ožujka 2018., u 17:00 h na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Osim o ulozi Google Analyticsa, jednog od najproširenijih web analytics alata u poslovanju malih, velikih i srednjih poduzeća, predavanja će spomenuti i mogućnosti zapošljavanja na tom području. Kako su predavanja međusobno povezana, preporučuju redovno dolaženje, a za najupornije će pripremiti i simbolične nagrade. Više o tome saznajte na prvom predavanju!

Zbog velikog broja prijava su premjestili predavanje na Ekonomski fakultet u Osijeku, dvorana broj 2.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: