Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Esseker centru otvorena izložba "Ljeta na Copacabani"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.03.2018. 13:27 
Naslov:  U Esseker centru otvorena izložba "Ljeta na Copacabani"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U prizemlju osječkog Esseker centra danas je otvorena izložba pod nazivom „Ljeta na Copacabani“ u organizaciji Športskih objekata.

Na izložbi je predstavljeno 47 fotografija raznih autora čiji je cilj, kako je istaknuo autor izložbe Ivica Bilac, voditelj posebnih programa u Športskim objektima, u ove hladne i sumorne dane prenijeti dašak ljetne atmosfere koja vlada na najpoznatijem i najpopularnijem osječkom kupalištu Copacabani (ili po essekerski Kopiki).



Dočaravanju ljetne atmosfere u Esseker centru svoj je obol dao i poznati osječki DJ Tac puštajući pop hitove koji su se tijekom ljeta vrtjeli s razglasa Kopike.



Izložbu je otvorio gradonačelnik Ivica Vrkić koji je naglasio kako je Copacabana jedan od najvećih brendova Grada koji u vrućim ljetnim danima privuče i do 15.000 posjetitelja dnevno iz Osijeka, ali i iz cijele regije.



Gradonačelnik je za ovu sezonu najavio nužna ulaganja u popravke i remont sustava, ali je istaknuo kako su kupalištu potrebna mnogo veća ulaganja ne bi li vratilo stari sjaj. Ta ulaganja mogla bi se ostvariti već iduće godine, a izvori financiranja najvećim dijelom će biti europski fondovi.





Tekst i foto: Osijek031.com

Najava: Otvorenje izložbe "Ljeta na Copacabani" u Esseker centru

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: