Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



The Kavana: Osijek Best of Studio Smijeha vol 1 - "Europski tjedan novca"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.03.2018. 9:20 
Naslov:  The Kavana: Osijek Best of Studio Smijeha vol 1 - "Europski tjedan novca"
14.03.2018. 20:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U srijedu 14. ožujka 2018., u The Kavana Osijek sa svojim best of forama nasmijavat će vas Goran Vinčić i Tihomir Paravina fani fejs. Početak je u 20:30 h.

Ne propustite odličnu večer smijeha i ko zna, ako je popratite u velikom broju, možda krenemo napokon dolaziti redovno.

Pretprodaja na blagajni The Kavana Osijek i na Ekonomski fakultet u Osijeku od 07.03.

Naime studentska udruga Financijski impuls s Ekonomski fakultet u Osijeku već četvrtu godinu za redom organizira događaj pod nazivom Europski tjedan novca.

Ove godine uz razne aktivnosti uključili su i nas, a zbog naše suradnje s njima i jer #studenti upad je ovaj puta samo 20kn.

U srijedu 14.03. u TheKavana Osijek sa svojim best of forama nasmijavat će vas Goran Vinčić i Tihomir Paravina fani fejs.

Ne propustite odličnu večer smijeha i tko zna, ako je popratite u velikom broju, možda krenemo napokon dolaziti redovno.

Pretprodaja na blagajni TheKavana Osijek i na Ekonomski fakultet u Osijeku.

Tihomir Paravina fani fejs, od milja Psihomir ili Psiho, kako sam kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupao okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’.
Započeo karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidjelo se da je dečko koji obećava, al ne i zabušava. Već je toliko dugo za mikrofonom da bi trebao plaćati pretplatu za pričanje i imati onaj minival Kabal za slušalicu za telefon.

Dosadilo mu je samo pričati pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada ne zna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.

Nakon dvije godine uveseljavanja publike na večerima ‘otvorenog mikrofona’ seli na veću pozornicu i pridružuje se ekipi iz ‘Studija smijeha’ kao stalni član postave.Tamo nailazi na stari piano koji ima pedale pa uči svirati brže nego voziti sobni bicikl.
Kreće sa ‘ozbiljnijim ‘ nastupima ali ne mijenja nonšalantni pristup i tako 2010. debitira na festivalu ‘Panč’ u Zagrebu u klubu ‘Bogaloo’, 2011.,2012. i 2013. je stalni član na istom festivalu u ‘Tvornici’. Nastupa i van granica države u susjednim zemljama gdje također razumiju njegove fore al ne razumiju jezik na kojem priča, najčešće na esperantu. Spika na mikrofon i na engleskom pred stranom i domaćom publikom koji glume da su stranci, još nije nastupao u dijaspori.

Goran Vinčić je student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset i sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Za sebe voli reći da je ekstravagantan, neizrevilizibiziran i eventualan komičar.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: