Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga Slama: Slamanje Vol.1

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.03.2018. 19:30 
Naslov:  Udruga Slama: Slamanje Vol.1
10.03.2018. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Slamanje je društveni događaj nastao u suradnji udruge Slama i benda Harvo Jay, kao spoj glazbenog, likovnog i kulinarskog segmenta u vidu interaktivnih radionica. Slamanje Vol.1 održat će se 10. ožujka 2018. godine s početkom u 21:00 sat u prostorima udruge Slama.

Prvo Slamanje obilježit će gostovanje Clouie-a, izložba Nikole Fallera, te kuhanje vegetarijanskog graha i slastica.

Clouie je anti-kantautor koji dolazi u Osijek širiti dobru zabavu i još bolje vibracije. Svira kola, drmeše, pop pjesmice, gange i slično. Svoj glazbeni performans započinje od 21h.

Za likovni segment, pobrinut će se akademski kipar Nikola Faller, s izborom svojih starijih radova na temu žene, u raznim tehnikama. Izložba se otvara u 20h, a ona je ujedno i poziv, odnosno najava, 13. Slama festivala, jer ovogodišnja tema upravo jest FEMINA - ženska energija.

Za predstavljanje kulinarskog segmenta ove priče, bit će zaduženi članovi udruge koji će za sve nas pripremiti dobri stari domaći grah, ali u vege verziji.

Također, svatko zainteresiran, slobodan je u bilo kojem trenutku pridružiti se kulinarskom timu i nesebično podijeliti svoje vještine i dobre i brze recepte za nešto slatko.

Ulaz je otvoren za sve članove udruge, a podupirućim članom postaje se učlanjenjem u iznosu od 10 kuna.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: