Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki taekwondo klub ostvario odlične rezultate na 4. "Vinkovci open"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.03.2018. 9:16 
Naslov:  Osječki taekwondo klub ostvario odlične rezultate na 4. "Vinkovci open"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Proteklog vikenda u Vinkovcima je održan 4.Vinkovci open u organizaciji taekwondo kluba „Sajnami“, na kojem su se borbe održavale za mlađe kadete, kadete (za koje je ovo bio turnir s nacionalne liste), juniore i seniore, a nastupilo je 211 natjecatelja iz 29 klubova iz BiH i Hrvatske. Paralelno se održao i 1. Vinkovci open kids na kojem je nastupilo 88 najmlađih natjecatelja u borbama i kicku (udaranje u vreću s elektronskim oklopima, što više udaraca u 20 sekundi).

Na natjecanju je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 12 natjecatelja u borbama i 1 natjecateljem u borbama na kids natjecanju Markom Skokom koji je osvojio srebrnu medalju izgubivši u zadnjim sekundama natjecanja s 11:9 od Luke Čosića iz Broda.

U borbama mlađih kadeta nastupili su Noa Muštran(-33kg) osvojio je srebrnu medalju, Lovro Matrić (-39kg) osvojio je brončanu medalju i mlađa kadetkinja Gabriela Lana Štrk (-39kg) koja je osvojila brončanu medalju.

U konkurenciji kadeta nastupio je Filip Zahirović (-49kg) koji je osvojio zlatnu medalju pobijedivši u finalu predstavnika Rugvice Tonija Dujića 8:5. U kadetkinjama -55kg nastupila je Martina Ursa koja se ovaj puta morala zadovoljiti plasmanom od 5.-8. mjesta.

U juniorskoj konkurenciji nastupili su Marko Šimon koji je bio prijavljen u kategoriji (-48kg), a budući da nije imao konkurenciju u toj, niti u višoj kategoriji (-51kg) na njegovo inzistiranje nastupio je u kategoriji (-55kg) i u borbi za finale pobijedio je Branimira Kuveždića iz otoka 31:11 dok je u finalu izgubio od predstavnika domaćina Dominika Greifensteina 18:6 i tako se morao zadovoljiti sa srebrnom medaljom u dvije kategorije višoj kategoriji, Dominik Lovaković (-68kg) odradio je odličan posao u borbi za finale i pobijedio predstavnika domaćina Marija Bjelobrdića 26:4 dok je u finalu izgubio također od predstavnika domaćina Mateja Čosića 32:4 i osvojio srebrnu medalju. Juniorka Ana Pešikan (-49kg) odrađuje veliki posao u svojoj kategoriji i pobjedama nad predstavnicom zagrebačkog „Mastera“ Laurom Jurković i u finalu nad predstavnicom Cro-capa iz Privlake Ivom Domitrović 29:21 osvaja zlatnu medalju i laskavu titulu najbolje juniorke turnira.

U seniorskoj konkurenciji Filip Jelošek (-68kg) uvjerljivim pobjedama nad Arijanom Čosićem (Sajnami) 25:3 i Marinom Orlovićem (Dugo Selo) 24:6 osvaja zlatnu medalju i laskavu titulu najboljeg seniora turnira. Zlatnu medalju osvaja i Matej Volarević (-80kg) koji je još junior, ali je na ovom turniru nastupio kao senior pobjedom u finalu na zlatni bod predstavnika Cro-capa iz Privlake Miloša Babića. U seniorkama nastupile su Hana Marković (koja inače nastupa u kategoriji -57kg, ali zbog nedostatka konkurencije na ovom turniru je nastupila do 62kg) i Laura Zahirović (-62kg), Laura Zahirović osvaja zlatnu medalju i titulu najbolje seniorke turnira pobjedama nad Irenom Oroz (HTKD Hvojnica iz Fojnice) 15:0 i u finalu nad klupskom kolegicom Hanom koja je u borbi za finale pobijedila Doris Lukić (Sajnami) na zlatni bod.

Ovi rezultati donijeli su klubu plasman na treće mjesto u ukupnom poretku ekipa iza tri puta brojnijeg domaćeg „Sajnamija“ na prvom mjestu i Ion (Zagreb) na drugom mjestu.







Tekst i foto: Taekwondo klub „Osijek“

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: