Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Restoran hotela Waldinger i Muzej okusa dobili prestižnu Michelinovu preporuku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.03.2018. 20:32 
Naslov:  Restoran hotela Waldinger i Muzej okusa dobili prestižnu Michelinovu preporuku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dva osječka restorana ovih su dana dobila prestižno priznanje: preporuku, odnosno oznaku žlice i vilice, u najnovijem Michelinovom vodiču za 2018. godinu, najznačajnijem i najpriznatijem vodiču za restorane.

Riječ je o restoranu hotela Waldinger te Muzeju okusa kao prva dva restorana iz Osijeka koji se mogu pohvaliti ovim laskavim priznanjem.

U svom obrazloženju preporuke Michelinovi inspektori za Muzej okusa navode kako je riječ o restoranu čija se kuhinja temelji na tradicionalnim receptima, s vještim dodatkom suvremenih okusa što jela čini još uzbudljivijima. Pohvalili su riblje specijalitete na meniju, kao i maštovite menije za jednostavan ručak ili večeru.

Za Klub Waldinger kažu da je to jedan od „klasičnih“ gradskih restorana poznatom po svojoj regionalnoj kuhinji spravljenoj od najkvalitetnijih namirnica, pri čemu su posebno nahvalili njihova mesna jela.

Riječ je svakako o velikom priznanju za osječku gastro scenu, jer osim njih u novom Michelinovom vodiču našao se samo još jedan restoran istočno od Zagreba: restoran Dunav u Iloku koji je svoje mjesto našao u kategoriji Bib Gourmand. Riječ je o oznaci koja se dodjeljuje restoranima koji nude kvalitetne menije po pristupačnim cijenama.





Tekst: Osijek031.com
Foto: DB/Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: