Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kaznena prijava 23-godišnjacima zbog marihuane

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.03.2018. 9:32 
Naslov:  Kaznena prijava 23-godišnjacima zbog marihuane
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 23-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.

U poslijepodnevnim satima 1. ožujka policijski službenici zatekli su u stanu u Dubrovačkoj ulici u Osijeku 23-godišnjaka i 23-godišnju hrvatsku državljanku. Na stolu su uočili PVC paketiće s marihuanom i metalnu drobilicu. Policijski službenici uz potvrdu su od 23-godišnjaka oduzeli i više od 200 grama marihuane, preciznu digitalnu vagu te staklene „bongove“ s tragovima marihuane.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 23-godišnjak nabavljao navedenu drogu od 53-godišnjeg hrvatskog državljanina. Nabavljenu drogu 23-godišnjak je dalje preprodavao poznatim osobama, a 23-godišnjakinji je u više navrata omogućavao trošenje droge. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.





Tekst: PU osječko baranjska
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: