Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Oxygene: LCC Retro Gaming / Acoustic night w/ Zvonimir Baotić / Boombox 10 - KUKU$ / Semafor party

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.03.2018. 9:27 
Naslov:  Club Oxygene: LCC Retro Gaming / Acoustic night w/ Zvonimir Baotić / Boombox 10 - KUKU$ / Semafor pa
Od 11.04.2018. 22:00 do 14.04.2018. 21:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u clubu Oxygene:

Srijeda, 11. travnja 2018.
Tradicija gaming srijede se nastavlja! Bez puno filozofije pravila su jednostavna – dođeš, uzmeš joystick, igraš! Ponovno se prisjećamo igara zbog kojih su pucala prijateljstva, raskidale veze i zbog kojih se plakalo danima. Imamo play station 1 i 2, a snage odmjeramo u Crash team racingu, Tekkenu, Crash bashu, Tony Hawk's pro skater 2, Mortal Kombatu. To je glavnina, imamo još CD-ova, pa biraš! Kako bismo razbili monotoniju, ovu srijedu, palimo i kinesku konzolu koja je kopija NES-a i SNES-a, a na kojoj su igrice iz ranih 90ih. Koje? Dođeš pa vidiš.

Upad: 0 bodova, startamo u 19!




Četvrtak, 12. travnja 2018.
Zvonimir Baotić, dečko dobro poznat slučajnim prolaznicima i putnicima namjernicima na Korzu, koje uveseljava gotovo svakodnevno, dolazi na 2. akustičnu večer u Klubu Oxygene. U opuštenom, klupskom ozračju za vas je pripremio dvosatni repertoar na kojemu ćete moći uživati uz hitove Beatlesa, Elvisa, Zepplina, Pearl Jama, Nirvane, odnosno podsjetit će vas na sve bitne glazbene ikone prošlog stoljeća, a naći će se tu i nekoliko indie hitova.

Upad je 10 kuna, start u 21 sat.




Petak, 13. travnja 2018.
Na petak 13. zagrebačka rap senzacija KUKU$ KLAN dolazi u naš klub. Na krilima novog albuma lete stageom, a podršku im pružaju lokalne snage! Legosi, Neispavani, Srki & Ivi, za warm up je zadužen Armando, dok će vas na afteru u klubu zadržati DJ/producent, član Revolt DJ's kolektiva i osnivač Udruge mladih Revolution - DJ Max!
Legosi su osječka trap grupa koja kombinira rap, pop, DnB i house, s radom su počeli 2016. godine, a između ostalog poznati su po suradnji s 3kijem iz Krankšvestera s kojim su izbacili spot za pjesmu "TiluLilu". U pripremi je i drugi spot iza kojeg slijedi žestok repertoar kao i suradnje s priznatim imenima regionalne scene.

Neispavane su osnovala 3 prijatelja koja veže sličan životni put, repaju od ranih 2000-ih, a 2016. snimaju svoju prvu traku "Baklje pale lomače" koju je navijačka kultura objeručke prihvatila, surađuju i sa Srkijem i Ivijem, a od prošle godine redovno ih možete gledati na live nastupima.

Srki i Ivi su rep dvojac koji se glazbom bavi od 2000., iza njih je nekoliko demo albuma i stotinjak rap traka, a prošle su godine izbacili i zajednički EP. Facebook page:

Upad: 35/45




Subota, 14. travnja 2018.
Najvrući trash party u gradu se vraća još jednom! Za sve vas koji niste bili na prošlom semaforu ili niste upoznati sa samim konceptom partya, princip je sljedeći: Na ulazu odaberete naljepnicu crvene, žute ili zelene boje. Što koja boja znači? Evo ovako - crvena: zauzet/a, žuta: priđi pa vidi, zelena: otvoren/a za sve! Za mjuzu je zadužen naš Papi Chulo, sa svojom selekcijom domaćih (i stranih) trash/dance hitova, a naći će se tu i pokoji domaći pop/rock klasik. Vidimo se još jednom na najvećem "muvanju" u gradu!

Upad: 10kn



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: