Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Najčitateljica GISKO-a u 2017. godini je Anica Buljan

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.03.2018. 20:30 
Naslov:  Najčitateljica GISKO-a u 2017. godini je Anica Buljan
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, posudbeni odjel za odrasle, dodijelila je osmu godinu za redom priznanje „Najčitatelj“.

Na svečanosti proglašenja titulu najčitatelja osvojila je Anica Buljan koja je u prošloj godini pročitala 238 knjiga različitih žanrova.

Najčitateljem se proglašava ne samo osoba koja je posudila najveći broj knjiga, već se gledaju i drugi kriteriji kao što su dugogodišnje članstvo u knjižnici, redoviti dolasci u knjižnicu, korištenje ostalih usluga knjižnice te vraćanje posuđenih knjiga na vrijeme.

Dobitnici su uručene nagrade u obliku knjiga i prigodne plakete. Gđa Buljan je izjavila kako je za nju knjiga najbolji čovjekov prijatelj ali i anti-depresiv jer se s knjigama druži cijeli dan, već godinama. Čita gotovo sve, osim jeftinih ljubića, u mirovini je, a jedan od glavnih razloga njezine vezanosti uz knjigu tipično je osječki. Naime, Anica ima troje djece, svo troje su fakultetski obrazovani, a svo troje su otišli iz Osijeka u zapadne zemlje.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: