Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kino Urania: Predstava "Zaboravi Hollywood"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.03.2018. 16:52 
Naslov:  Kino Urania: Predstava "Zaboravi Hollywood"
23.04.2018. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predstavu "Zaboravi Hollywood" autora Miro Gavran u izvedbi Teatar Gavran moći ćete pogledati u ponedjeljak 23. travnja 2018. s početkom u 20:00 h u kinu Urania.

Ulaznice po cijeni od 80 kn mogu se rezervirati putem telefona 205-501 (Uprava, 9-17 h), 205-507 (blagajna kina, od 17-21:30 h), email-a: info[at]kinematografi-osijek[dot]hr i ulaznice[at]kinematografi-osijek[dot]hr ili našeg Facebook profila Kino Urania & Kinematografi Osijek.

O predstavi:
Autor: Miro Gavran
Glume: Željko Königsknecht, Jakov Gavran
Režija: Miroslav Međimorec
Scena i kostimi: Jasmina Pacek
Dramaturg: Miro Gavran
Izbor glazbe: Neven Zebić
Oblikovanje svjetla: Mario Vnučec
Oblikovanje tona: Neven Zebić
Šminka: Zdenka Mihelj
Producent: Mladena Gavran

U protekla dva desetljeća "Zaboravi Hollywood" premijerno se izvodio od Hrvatske, Austrije i Slovačke pa do daleke Indije, nailazeći na topao prijem publike i kritike. Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji, te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz izobilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju.

Nagrade:
Na 10. festivalu "Glumište pod murvom" predstava "Zaboravi Hollywood" osvojila je Nagradu za najbolju predstavu u cjelini. Najboljim glumcem festivala proglašen je Željko Konigsknecht za ulogu ostvarenu u predstavi "Zaboravi Hollywood".


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: