Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



30-ak Osječana hospitalizirano u KBC-u zbog prijeloma i lomova

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.03.2018. 20:04 
Naslov:  30-ak Osječana hospitalizirano u KBC-u zbog prijeloma i lomova
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hladno vrijeme, snijeg i poledica - razlog su povećanog broja poziva u Zavodu za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije. Niske temperature najteže podnose kronični i psihički bolesnici .

Liječnici savjetuju svima koji ne moraju izlaziti van da se zadržavaju u toplim grijanim prostorima, koriste svoje terapije i puno tople tekućine, Najbolje toplog čaja s limunom. Onima koji izlaze, savjetuje se slojevita odjeća i kvalitetna vodootporna obuća.

Od početka tjedna u Zavodu za ortopediju i traumatologiju KBC-a Osijek, također je pojačan dolazak pacijenata. Dnevno se pregleda i više od 80 ozljeđenika. Njih 30-tak je operirano i zadržano na bolničkom liječenju. Najčešće su zadržani zbog prijeloma donjih ekstremiteta, ali i zbog lomova ručnih zglobova.

Zbog najave novih padalina snijega, ali i mogućeg stvaranja leda, liječnici savjetuju da se bez velike potrebe ovoga vikenda ne izlazi van.





Tekst: Ksenija Zelenić/Radio Osijek
Foto: Daniel Antunović/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: