Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



20-godišnjak i 46-godišnjak zaradili kaznenu prijavu zbog marihuane

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.03.2018. 8:58 
Naslov:  20-godišnjak i 46-godišnjak zaradili kaznenu prijavu zbog marihuane
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga. U poslijepodnevnim satima 28. veljače policijski službenici u Ulici svete Ane zatekli su 20-godišnjaka, koji im je dragovoljno predao više komada paketića marihuane ukupne težine više od deset grama i jedan nagoreni joint.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se i da je 46-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Temeljem sudskog naloga policijski službenici obavili su pretragu doma i drugih prostora u Đakovu koje koristi 46-godišnjak. U pretrazi su pronašli i uz potvrdu oduzeli više od dvadeset grama marihuane, više od dvadeset grama droge amfetamin „speed“, više komada tableta ecstasy, digitalna vaga, alu folija i vrećice.

Nadležnim državnim odvjetništvima podnosimo kaznene prijave.





Tekst: PU osječko baranjska
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: