Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ivan Vrkić imenovan povjerenikom za nestale u Domovinskom ratu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.02.2018. 9:36 
Naslov:  Ivan Vrkić imenovan povjerenikom za nestale u Domovinskom ratu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić objavio je na svom Facebook profilu kako ga je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer imenovala svojim povjerenikom za nestale u Domovinskom ratu.

Rješavanje pitanja nestalih osoba na području Republike Hrvatske iznimno je bitno te se radi o humanitarnom pitanju kako je i zaključeno prilikom nedavnog susreta predsjednika Hrvatske i Srbije“, napisao je Vrkić.

Vrkiću ovo nije prvo ovakvo imenovanje na jedan važan položaj. Podsjetimo, on je bio među najzaslužnijima za mirnu reintegraciju Hrvatskog Podunavlja kao predstojnik Ureda privremene uprave za uspostavu hrvatske vlasti u istočnoj Slavoniji, Baranji i zapadnom Srijemu od 1996. do 1998. Godine.

Vrkić je najavio kako će se o planiranim aktivnostima kao i o konkretnim informacijama javnosti obratiti putem konferencije za medije koja će biti zakazana naknadno.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ivan Vrkić/Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: