Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dokkica: Radionica "Mali znanstvenici"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.02.2018. 12:56 
Naslov:  Dokkica: Radionica "Mali znanstvenici"
07.03.2018. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vaše dijete je znatiželjno i postavlja puno pitanja? Sada može dobiti brojne odgovore na njih kroz zabavu i igru tijekom radionica Mali znanstvenici u Dokkici. Radionice su namijenjene djeci od 4 do 6 godina. Cilj radionica je razviti pozitivan odnos prema znanosti i istraživanju te popularizirati aktivnosti iz STEM područja (znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike). Djeca će učiti kroz neposredno iskustvo i imati priliku istraživati i provesti brojne jednostavne pokuse. Kroz različite zanimljive teme moći će promišljati, zaključivati, rješavati probleme i na kreativan način upoznati se s tajnama prirode. Uz to će razvijati socijalizacijske, komunikacijske, kognitivne vještine, kritičko promišljanje, finu motoriku i maštu te sposobnost uočavanja veza i odnosa među pojmovima, predmetima i pojavama. Neke od tema će biti: Svemir, Dinosauri, Vulkani, Baloni i balončići, Osjetila i brojne druge. Svi materijali za rad će biti osigurani.

Radionice će se redovito održavati od 7. ožujka do kraja lipnja, srijedom od 17 do 18 h u prostorima Udruge Dokkica (Sjenjak 133, prostor Gradske četvrti Novi grad u robnoj kući). Prva i ujedno besplatna radionica će se održati 7. ožujka i na nju mogu doći sva zainteresirana djeca koju je potrebno prethodno prijaviti. Mjesečna članarina iznosit će 150 kn. Prijave se primaju do 6. ožujka. Broj djece na radionici je ograničen.

Voditeljica radionica je Marina Dokić, mag.prim.educ., voditeljica aktivnosti za djecu s iskustvom u radu s predškolcima, voditeljica integriranog programa za predškolsku djecu „Tintinlinići“ u Dokkici, educirana u osnovama Montessori pedagogije, s položenima tečajem znakovnog jezika te polaznica edukacije „Terapija igrom“.

Prijaviti dijete možete na: udruga.dokkica[at]gmail[dot]com, 782 454 ili 097 76 16 278. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta te ime i prezime i kontakt roditelja.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: