Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Ambasador 2017.: Sunčica Barišić aka Insolate - Ambasador Hrvatske u inozemstvu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.02.2018. 11:52 
Naslov:  [VIDEO] Ambasador 2017.: Sunčica Barišić aka Insolate - Ambasador Hrvatske u inozemstvu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Uoči klupske turneje koja kreće iz Zadra 3. ožujka objavljen je kratki dokumentarni film s Ambasadora, druge dodjele nagrada na kojoj su uručena priznanja akterima elektroničke scene u 38 kategorija.

Režiju i montažu u 8-minutnom filmiću potpisuju dvojac Aleks Drvenkar i Sandro Sklepić, a dokumentarac započinje kraćim presjekom zbivanja koja su obilježila dodjelu priznanja u zagrebačkom Kulturno-umjetničkom Centru Travno u studenom 2017. Nakon toga u filmu slijedi kraći pregled laureata i izjava s dodjele priznanja, te par kadrova sa završnog partija. Posebno priznanje dobila je i Osječanka Sunčica Barišić poznatijoj kao Insolate (ex Miss Sunshine) koja je odnijela prestižnu titulu Ambasadora Hrvatske u inozemstvu.

Pogledajte kratki dokumentarni film Ambasador 2017:



Jedna od ključnih poruka projekta Ambasador je okupljanje glazbenika i profesionalaca iz industrije, povezivanje i postizanje zajedništva. Prema mišljenju stručnjaka Ambasador je manifestacija esencijalna kao krovna organizacija svim elektroničkim događajima u Hrvatskoj, koji su se kao oblik selektivnog turizma pokazali vrlo važnim segmentom kulturnih i kreativnih industrija u ovom dijelu Europe.

Najviše kulturne i glazbene institucije poput Ministarstva kulture RH, HDS-ZAMP, Grada Zagreba podržali su projekt i time učinile da elektronička glazba preko nagrade Ambasador postane prepoznatljivija, odnosno da se još više uključi u segment kulture Republike Hrvatske.







Tekst i foto: Goran Tomašević

Pročitajte i..
Sunčica Barišić aka Insolate iz Osijeka proglašena Ambasadorom Hrvatske u inozemstvu
Osječka DJ-ica Insolate nastupa u najboljem klubu na svijetu - berlinskom Berghainu

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: