Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pivnica Runda: Beerterview

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.02.2018. 11:48 
Naslov:  Pivnica Runda: Beerterview
01.03.2018. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u pivnici Runda:

Četvrtak, 1. ožujka 2018.
Sigurno se pitate što je sad taj Beerterview i kako ćete to izgovoriti nakon par piva, pa evo nešto malo opširnije o toj jezično-akrobativnoj priredbi...

Kao relativno nova firma na OS sceni, prvenstveno se želimo predstaviti studentima, potencijalnim zaposlenicima i kolegama iz IT branše u nekoj svima nama poznatoj i opuštenoj atmosferi - u birtiji. Od runde u Rundi ne može opuštenije.

Beerterview je sjajna prilika da sasvim opušteno popričate s web.burza ekipom i obavite možda i svoj prvi razgovor za posao. Ako smo si super, nastavljamo priču, ako nismo - vi ste izašli s novim iskustvom i na sljedeći razgovor na posao ćete doći oboružani s jednom utakmicom više u nogama i savjetima koje ćemo rado s podijeliti s vama.

Naziv Beerterview ne bi imao baš puno smisla da nije vezan uz pivo, stoga ne samo da ćete moći upoznati dio web.burza ekipe i popričati o potencijalnom poslu, nego ćemo vas počastiti i kojim pivom samo zato što ste došli i popričali s nama. Ako ste ozbiljan kandidat, moći ćete na licu mjesta obaviti razgovore i s našim developerima te doznati više o našem načinu rada i ljepotama koje web.burza pruža.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: