Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Info-centar za mlade Osijek: Infolovka za mlade iz Mjesnih odbora Grada Osijeka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.02.2018. 10:13 
Naslov:  Info-centar za mlade Osijek: Infolovka za mlade iz Mjesnih odbora Grada Osijeka
22.02.2018. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tako si blizu života u gradu, ali ipak imaš osjećaj da si tako daleko od centra zbivanja? Naizgled ti je sve dostupno, a ipak informacije prolaze mimo tebe? Postoji li nešto što se može promijeniti pa da i tvoje susjedstvo bude dio gradske vreve?

Uz to, ako živiš na području jednog od osam Mjesnih odbora Grada Osijeka (Josipovac, Višnjevac, Cvjetno, Brijest, “Osijek lijeva obala“, Tenja, Klisa, Sarvaš) i imaš između 15 i 30 godina, prijavi se i sudjeluj na Infolovci za mlade s područja Mjesnih odbora Grada Osijeka.

Infolovka će se održati u četvrtak, 22. veljače 2018. od 10 do 18 sati u prostorijama PRONI / Info-centra za mlade, na adresi Kralja Zvonimira 15, Osijek.

Raspravljat ćemo o načinu informiranja i uključivanja mladih iz tvog susjedstva u različite aktivnosti. Glavni nam je zadatak saznati od vas gdje i kako vas informirati, na koji način informacije trebaju biti prilagođene i vašim potrebama te čuti kakvo je tvoje razmišljanje općenito o informacijama koje dobivate.

Zajedno ćemo ručati, družiti se, ponešto naučiti, a u konačnici možeš dobiti i Youtpass certifikat, ukoliko želiš.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: