Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Opljačkao ugostiteljske objekte, pekaru, pa onda i knjižaru!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.02.2018. 9:03 
Naslov:  Opljačkao ugostiteljske objekte, pekaru, pa onda i knjižaru!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 39-godišnji hrvatski državljanin tijekom veljače počinio nekoliko kaznenih djela teška krađa i kazneno djelo krađa u Osijeku.

Naime, 39-godišnjak je provalio u prostorije dva ugostiteljska objekta i ukrao novac i alkoholna pića, pričinivši ukupnu materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Provalio je u nekoliko navrata i u prostorije pekare i knjižare te ukrao više stotina kuna.

Također prije tjedan dana pisali smo o njegovoj "poštenoj" krađi. Provalio je u prostorije obiteljske kuće u Retfali, uzeo ključ osobnog automobila kojeg koristi 28-godišnji vlasnik kuće, otišao do vozila, vozio ga i vratio ga zajedno s ključevima. Nekoliko dana kasnije ušao je u istu obiteljsku kuću i ukrao novčanik 28-godišnjaka s novcem i dokumentima. Uzeo je i ključ drugog osobnog automobila kojeg koristi 28-godišnjak, otišao do vozila, vozio ga i vratio zajedno s ključevima. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebna izvješća.





Tekst: PU osječko baranjska
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: