Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Aplikacija "Izi do potpora" - Svi natječaji za dodjelu bespovratnih sredstava na jednom mjestu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.02.2018. 14:21 
Naslov:  Aplikacija "Izi do potpora" - Svi natječaji za dodjelu bespovratnih sredstava na jednom mj
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Osijek otkupio je licencu za korištenje aplikacijskog rješenja „Izi do potpora“ na godinu dana i stavio ju na raspolaganje i korištenje svim poslovnim subjektima Grada.

Riječ je o aplikaciji koju je osmislila Tanja Kovačević, konzultantica, inovatorica i direktorica tvrtke KOTA projekt. Posrijedi je prvi i jedini internetski dostupan konzultant u Hrvatskoj koji je jedinstven po tome što je na jednom mjestu okupio sve natječaje za dobivanje potpora u našoj zemlji.

Aplikaciju je predstavila sama autorica pojasnivši kako se inovativnost ove aplikacije ogleda u dvije ključne komponente:
- Sadrži bazu od preko 570 natječaja za povlačenje bespovratnih sredstava, subvencija, potpora, sufinanciranja i sličnih programa iz UE fondova, ali i iz nacionalnih fondova, te
- Ovo je prvi i jedini online konzultant u RH koji svojim korisnicima omogućuje online izračun prihvatljivosti prijavitelja, aktivnosti, troškova te u konačnici cjelokupnog projekta.

Aplikacija omogućuje informiranje i pregledavanje svih EU i nacionalnih natječaja te natječaja privatnih donatora usmjerenih prema poduzetnicima, udrugama, samostalnim djelatnostima, fizičkim osobama itd.; informiranje i pregledavanje natječaja u najavi, on-line izračun prihvatljivosti projekta, mogućnost praćenja odabranih natječaja itd.

Aplikacija je dostupna na mobilnim sustavima IOS i Android te na webu, putem kojih se mogu primati obavijesti o natječajima koji se prate.

Grad Osijek je treći grad u Hrvatskoj, nakon Zagreba i Vukovara, koji je aplikaciju platio i omogućio svim poslovnim subjektima u gradu da se koriste njome. Aplikacija je namijenjena ne samo poduzetnicima nego i svim ostalim poslovnim subjektima poput udruga, zadruga i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, tijela regionalne i lokalne samouprave te sveučilišta.

A prema evidenciji, ukupno 13.796 aktivnih pravnih subjekata registrirano je sa sjedištem u Osijeku.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: