Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki karataši odlični na Međunarodnom turniru u Somboru

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.02.2018. 11:41 
Naslov:  Osječki karataši odlični na Međunarodnom turniru u Somboru
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki karataši iz klubova KK Esseker, KK Hrvatski sokol Osijek i KK Kuna ovog vikenda nastupili su na Međunarodnom karate turniru u Somboru. Oba su kluba bila odlična, Esseker je osvojio 4 zlatne i 2 srebrne medalje, karate klub Kuna 5 medalja, a Hrvatski sokol 4 medalje.

Trener Essekera, Joco Đukić komentirao je:
"Prvo je Martina Sekulić koja je bila i jedina naša predstavnica u katama osvojila srebro u kategoriji učenica. Nakon toga je su nastupila tri naša borca.

Petar Gudelj je u kategoriji mlađih kadeta do 55 kg uvjerljivo savladao sve svoje protivnike i osvojio 1. mjesto i zlatnu medalju.

Petar je odmah nastupio i u starijoj kategoriji kadate do 52 kg u kojoj je uspio doći do finala gdje je rezultatom 1 : 0 izgubio ten se morao zadovoljiti srebrnom medaljom.

Borna Gudelj u kategoriji kadeta do 57 kg također sigurno odrađuje sve mečeve što mu također donosi 1. mjesto.

Tin Dujmović u dosta slaboj kategoriji seniora do 60 kg lako dolazi do 1. mjesta i zlata. Međutim u apsolutnoj kategoriji seniora se s dva izvanredna meča zaista pomučio da dođe do apsolutnog pobjednika i još jednog zlata.
"



A za KK Kuna Domagoj Šuster kaže:
"U jakoj konkurenciji dvadesetak klubova iz Srbije, Mađarske, Rumunjske i Hrvatske mlade nade osječkog karatea osvojili su ukupno pet medalja. Uspjeh je tim veći što je spomenuti broj odličja osvojilo ukupno pet natjecatelja. Veronika Šuster u konkurenciji cicibanki doma je ponijela broncu, kao i njezina kolegica iz kluba Dora Talaja, koja je pak nastupila u uzrastu mlađe učenice. Učenica Barbara Šuster osvojila je srebro, a mlađa kadetkinja Dora Brković zlato. U borbama je broncu zaslužio Kristijan Nedeljković nastupajući u kategoriji kadeti -52 kilograma."



Za KK Hrvatski Sokol natjecali su se Katia Šegavčić u kategorijama učenice (10 godina) i mlađe kadetkinje (12 godina) postigavši maksimalan uspjeh osvojivši dva zlatna odličja te i njezin klupski kolega Fran Seligman u kategorijama mlađi učenici (9 godina) i učenici (10 godina) koji je također osvojio dva zlatna odličja.

Velike čestitke mladim klupskim osvajačima odličja i velika zahvala njihovom treneru i roditeljima na odličnoj suradnji!

















Tekst: Osijek031.com
Foto: KK Esseker i KK Kuna, Aleksandar Šegavčić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: