Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kino Urania: Pretpremijera dokumentarnog filma "Nevidljive"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65738
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.02.2018. 12:00 
Naslov:  Kino Urania: Pretpremijera dokumentarnog filma "Nevidljive"
01.03.2018. 19:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak, 1. ožujka 2018. godine s početkom u 19:30 sati u kinu Urania održat će se pretpremijera dokumentarnog filma "Nevidljive". Dokumentarac o nevidljivim životinjama i ljudima koji su ih odlučili vidjeti.

Ulaz je besplatan.

Vodeći se za tim da ne postoji malen i nebitan, već jedan jedini život, redateljica Andrea Čakić I montažerka Iva Blašković s izvrsnom ekipom s HRT-a napravile su dokumentarni film Nevidljive koji će se pretpremijerno prikazati u osječkom kinu Urania.

zbog posebnog prijateljstva između redateljice ovoga filma I osječke Udruge Pobjede koja također progovara u ovome filmu.

O čemu je zapravo ovaj dokumentarac?
Film je o nevidljivim životinjama I ljudima koji su ih odlučili vidjeti kako kaže sama autorica

pa nastavlja: "One su svuda oko nas, samo sto ih ne primjećujemo, jer su nevidljive, prikrivene. One sada imaju drugi oblik; oblik hrane, odjeće, kozmetike... zato i ne znamo da su tu.One su naše sugrađanke, jer žive iza zidova industrijskih farmi na periferiji naših gradova, iza onih visokih zidova, a mi ih nikad ne vidimo, jer izlaze samo jednom...

I u ovom filmu one će ostati vise manje nevidljive, jer iza tih zidova ne dopusta se snimanje,ne dopusta se suosjećanje. Zato će za Nevidljive govoriti ljudi koji su ih odlučili vidjeti, ne kao proizvode, već kao svjesna bića koja pate, raduju se i žele živjeti, bas kao i mi.Protagonisti dokumentarca ispričati će nam kako uspijevaju bez konzumiranja životinjskih proizvoda biti vrhunski sportaši, putovati po svijetu, uživati u hrani i svom životu, poštujući tuđi."


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: