Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HUP Reg. ured Osijek: Okrugli stol "Kretanje zapošljavanja u budućnosti Slavonije i Baranje"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.02.2018. 12:03 
Naslov:  HUP Reg. ured Osijek: Okrugli stol "Kretanje zapošljavanja u budućnosti Slavonije i Baranje&quo
16.02.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Okrugli stol "Kretanje zapošljavanja u budućnosti Slavonije i Baranje" održat će se u petak 16. veljače 2018. godine s početkom u 11:00 sati, u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek

Svi smo svjedoci alarmantne situacije na tržištu rada unazad nekoliko godina. Poslodavci su suočeni sa nedostatkom odgovarajuće radne snage, kao i nepoduzimanjem odgovarajućih mjera kako od nacionalne, tako i od lokalne vlasti. Ovim okruglim stolom želimo još jednom glasno upozoriti na problem nedostatka odgovarajuće radne snage na našem prostoru, a sve sa ciljem opstanka mladih ljudi, a u konačnici i nas samih.

Okrugli stol se održava neposredno uoči već tradicionalnog Susreta znanosti i gospodarstva koje zajedno organiziraju HUP Regionalni ured Osijek i Ekonomski fakultet u Osijeku na kojem će se predstaviti kratki zaključci ovog okruglog stola.

Nakon uvodne prezentacije o stanju nezaposlenosti u Slavoniji i Baranji, Bebe Madunović, Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni ured Osijek uslijediti će panel rasprava koju moderira Nataša Drvenkar, Ekonomski fakultet u Osijeku, a sudjeluju članovi HUP-a: Denis Sušac – Mono d.o.o. i predsjednik HUP Podružnice Osijek, Sanja Foder - Harburg Freudenberger Belišće d.o.o. , Branka Hitner - Carta d.o.o., Zvonko Popović – Kanaan d.o.o. te Berislav Mlinarević – Romos commorce d.o.o./Hotel Waldinger.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: