Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Zrinjevac: FK Kelme Osijek – MNK Vrgorac

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.02.2018. 8:09 
Naslov:  SD Zrinjevac: FK Kelme Osijek – MNK Vrgorac
16.02.2018. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki malonogometaši ovoga petka, 16. veljače 2018., u dvorani Zrinjevac s početkom u 20:00 sati, nastavljaju svoju borbu za ulazak u play off 1.HMNL. Nakon zimske stanke u kojoj su se slagale kockice za nastavak prvenstva, vrijeme je da i domaća publika pogleda uživo kako to izgleda momčad Marina Smoje. Tijekom zimske stanke u klubu su činili sve kako bi se momčad pojačala, a najkonkretniji potez bilo je dovođenje bivšeg reprezentativca Srbije, Aleksandra Živanovića. Osijek Živanoviću nije nepoznat s obzirom na to da je upravo on sa svojom ekipom osvojio posljednji ZIMKO. Uz Aleksandra Živanovića u klub je stigao i povratnik iz Njemačke, Armando Kajfeš. Trener "bijelo-plavih" zadovoljan je kako su njegovi igrači odradili pripreme i s nestrpljenjem očekuje nastavak prvenstva. - Pet tjedana teških priprema je iza nas, dečki su odradili vrhunsku stvar i ja im ovim putem čestitam. Očekujem od utakmice da pokažemo barem dio toga što smo radili i uigravali u ovih pet tjedana. Odigrali smo dvije prijateljske utakmice i zadovoljan sam prikazanim. Nadam se da će to publika prepoznati, dobro izgledamo i ovim putem pozivam publiku da dođu u petak na utakmicu. Stvarno će mi biti drago vidit popunjen Zrinjevac.

Osječanima u petak dolazi vrlo ozbiljna momčad Vrgorca koja je, slobodno možemo reći, bila jedna od aktivnijih u ovoj zimskoj stanci. Gosti su u svoje redove doveli dvojicu kvalitetnih igrača, Antu Babića i bivšeg "bijelo-plavog" Zvonimira Horvata te tako pokazali želju i ambiciju za ulaskom u play off. Smoje je poželio sreću svom bivšem igraču, ali i najavio što očekuje od utakmice. - Dolazi Vrgorac, pojačali su se ove zime igračem velikog nogometa Babićem, a tu je i naš bivši igrač Horvat kojem ovim putem želim da odigra najbolju moguću utakmicu do sada, ali da Osijek naravno uzme bodove.- zaključio je Smoje.

Jedan od igrača koji će sigurno najviše potegnuti na terenu je kapetan, Gordan Duvančić koji je zadovoljan kako su pripreme prošle, a u petak od 20 sati očekuje veliku podršku s tribina. - Pripreme su prošle u dosta dobrom raspoloženju, napravili smo ono što smo željeli. Fizički smo dobro pripremljeni, odigrali smo dvije pripremne utakmice i spremni čekamo Vrgorac. Dobra su ekipa, a nama treba prava podrška s tribina, volio bi da publika dođe u što većem broju. Sigurno je da će biti jedna dobra utakmica, prava futsal prvenstvena i mislim da će publika moći uživati. Ovim putem ih još jednom pozivam da dođu u dvoranu Zrinjevac.

Tekst: Marin Bilandžić, sportski novinar Futsal Kluba Osijek Kelme


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: