Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Caffe bar Peppermint: Erasmus café

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.02.2018. 18:59 
Naslov:  Caffe bar Peppermint: Erasmus café
19.02.2018. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine u caffe baru Peppermint održat će se Erasmus café. Početak je u 18:00 sati.

Zanima te što je Erasmus?
Želiš otići semestar/dva studirati u inozemstvo, upoznati različite kulture i steći prijateljstva diljem Europe, a uz to i primati stipendiju za isto? Zanima te koja je razlika između studijskog boravka, stručne prakse i kombiniranog boravka?
Želiš usavršiti svoje vještine i stečeno znanje na stručnoj praksi negdje u Europi?

Ako su te zaintrigirala prethodna pitanja ovaj je događaj upravo za tebe!
Ovo ne će biti još klasično predavanje o Erasmusu jer smo se odlučili spojiti ugodno s korisnim i o formalnostima pričati u neformalnoj atmosferi - uz šalicu kave.

Na kavu su pozvani svi koji razmišljaju o odlasku na Erasmus, koji se planiraju prijaviti na aktualni Erasmus natječaj, pa čak i oni koji su već duboko zagazili u proces prijave. Planiramo početi od razbijanja nekih od najpoznatijih Erasmus mitova (npr. “Ako odem na Erasmus, moram ponavljati godinu” ili “Ne mogu na Erasmus, ne znam dovoljno engleski”), proći kroz mukotrpne administrativne detalje vezane za prijavu, objasniti vam koja su vaša prava ako odlazite na razmjenu te završiti sa svim mogućim pitanjima koja imate vezano za postupak prijave. Mi ćemo pripremiti informacije, vi pripremite pitanja!

Sve u svemu, ako planirate na Erasmus u bližoj budućnosti - neovisno o tom je li to studijski ili kombinirani boravak ili stručna praksa, odvojite dva sata vremena i svratite na kavu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: