Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Top 3 tonera za 2018. godinu: Mudar i pažljiv odabir!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.02.2018. 20:59 
Naslov:  Top 3 tonera za 2018. godinu: Mudar i pažljiv odabir!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako bismo olakšali vaše poslovanje ili samo potrebe za printanjem koje imate ili kod kuće ili u uredu te vam olakšali muke o razmišljanju koji je toner pravi, tvrtka Moj Toner vam donosi nekoliko preporuka best buy printera. Uz naše dugogodišnje iskustvo te brojne zadovoljne korisnike koji su naš izbor potvrdili predstavljamo vam top 3 tonera za 2018. godinu!

Naša preporuka, vaša potvrda
Sigurno je i do vas već došao glas kako su se svi koji su se odlučili na kupnju novog pisača i izabrali HP laserJet M12W iznenadili velikim zadovoljstvom. Riječ je o pisaču koji izvrsno odgovara svima, bilo da je riječ o kućnoj uporabi ili manjim kućnim ili poslovnim uredima. Ono što je odlično po pitanju izbora ovog pisača jesu upravo toneri, a za sve one koji žele trajnu uštedu ovi toneri dolaze i u zamjenskim varijantama. Tada cijena ispisa po jednoj stranici iznosi 9 lipa, a kvaliteta je vidljivo veća u odnosu na tintne pisače, jer je ovdje riječ o laserskom. Potrebno je još napomenuti kako je riječ o ispisu u crno- bijeloj varijanti.



Luksuz u vašem domu
Ako ste se odlučili za to da u svakome trenutku želite zabilježite sve ono što vam se događa, rast i uspjehe vašeg djeteta ili uspomene s partnerom i prijateljima te imati pristup i mogućnost isprintati si i fotografije i potrebne dokumente ili neke formulare, a bez da napuštate udobnost doma, za sve vas preporučujemo multifunkcijski printer Canon Pixma MG5750 ink jet. Osim što ćete moći napraviti sve navedeno, dobivate i više od toga. Lako možete pristupiti onome što želite ispisati i nije potrebno najprije prenositi podatke s mobitela na računalo pa spajati kabl kako biste tomu pristupili, već se povezujete direktno i bežično. Za ovaj printer odlična je činjenica da, iako trebate za njega posebne tinte i odvojene prema bojama, mijenjate samo onu koju potrošite i uvijek imate kontrolu nad troškovima. Uz to postoje i XL spremnici tinti koje su opcionalne za troškove i visokog su učinka.



Crno-bijeli svijet
I za kraj, treća preporuka za 2018. godinu s izvrsnim omjerom cijene i kvalitete jest HP LaserJet Pro MFP M130nw. Riječ je o multifunkcijskom laserskom pisaču koji pruža ispis stranica u crno-bijeloj varijanti. Pisač je sam po sebi dostupan po niskoj cijeni, a toneri su također povoljni i još važnije kvalitetni. S brzinom ispisa od 22 stranice po minuti te vrlo visokim brojem ukupno ispisanih stranica, ovaj je pisač sa svojim tonerima jedan od top ponuda i za male i velike korisnike. U opisu ovoga pisača pronaći ćete rečenicu kako je on izrađen za učinkovitost, a uporabom ćete se i sami u to uvjeriti. Budući da ste i do sada imali povjerenja u nas, vjerujemo da ćete i sada poslušati neke od naših preporuka te nam biti potvrda za naš izbor.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: