Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Esseker centar: Dječja predstava "Spužva bob" [OTKAZANO]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.02.2018. 10:11 
Naslov:  Esseker centar: Dječja predstava "Spužva bob" [OTKAZANO]
04.03.2018. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[26.02.2018.] Predstava otkazana zbog operacije glumca.


[13.02.2018.] U nedjelju, 4. ožujka 2018. godine s početkom u 10:00 sati u Esseker centru održat će se predstava za djecu "Spužva bob". Cijena ulaznice je 40 kuna.

Kazališna predstava za djecu „Spužva Bob“ na hrvatskom jeziku nasmijat će djecu do suza! Spužva Bob Skockani i njegov najbolji prijatelj Patrik uvijek su spremni za zabavu, a sve to strašno nervira Kalamarka koji ne podnosi njihovo djetinjasto ponašanje!

Predstava za djecu „Spužva Bob Skockani“ zabavit će sve generacije ljubitelja crtića, a likovi kao što su Gospon Klještić, Plankton i vjeverica Luna oduševit će Vas na prvi pogled! Spužva Bob radi u Rakovoj poslastici i slaže najbolje rakburgere u dubokom plavom moru, voli svoju baku, prijatelje, zabave i svog kućnog ljubimca – puža Slavka!

Tko živi u ananasu na dnu mora? Spužva Bob Skockani! Spužva Bob Skockani je vesela žuta spužva koja gotovo uvijek upada u nevolje. Njegove dobre namjere neizbježno će uvući u neželjene probleme i njegove prijatelje: Patrika Zvijezdu, Lunu i mrzovoljnog susjeda Kalamarka. Zbog svoje iskrenosti i optimizma svaku situaciju gleda s pozitivne strane. Zaposlen je kao kuhar u restoranu Rakova poslastica, a u slobodno vrijeme s Patrikom lovi meduze. U podzemnom svijetu Spužva Boba u Bikini dolini nema mjesta za dosadne trenutke!

Diljem svijeta, od početka emitiranja crtanoga filma, Spužva Bob je dosljedno na vrhu ljestvice gledanosti u skoro cijelome svijetu.

Crtani film „ Spužva Bob“ gleda se u 178 država svijeta i preveden je na 27 jezika.

Prodaja ulaznica:
eventim.hr, Tisak kiosci, Petrol benzinske i Mjenjačnice Exclusive Change trgovački centri

Slastičarnice Petar Pan od 19. veljače, Ribarska 1 i Ul. Franje Kuhača 3. te blagajna centra od 10:00. h

Ulaz je s donje strane kod spusta na promenadu (preko puta slastičarnice Petar Pan, a u slučaju osoba s invaliditetom, ulaz će biti moguć i iz Ribarske.

Napomena: za djecu mlađu od 4.5 godine ulaz nije besplatan kako piše na eventimu. Zbog sustava eventim to ne može ukloniti.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: