Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Predstavljanje knjiga "Bože, hvala Ti" i "Bože, hvala Ti – Druga prilika"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.02.2018. 18:22 
Naslov:  GISKO: Predstavljanje knjiga "Bože, hvala Ti" i "Bože, hvala Ti – Druga prilika"
15.02.2018. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek i Udruga Aldo, Slavonski Brod organiziraju predstavljanje knjigâ "Bože, hvala Ti" i "Bože, hvala Ti – Druga prilika", mlade autorice Sanje Pažin iz Đakova. Predstavljanje će se održati u četvrtak, 15. veljače 2018. godine s početkom u 18.00 sati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

"Samo Bog zna svačiju krivicu. Ljudi ne znaju", rekao je Meša Selimović, a Sanja Pažin kroz 40 dana nas vodi hodnicima tajnovitosti života, otkrivajući nam istinu postanka, ali i postojanosti. Neobično običan je ovaj knjiško-životni susret sa Spasiteljem – vodičem, koji u njoj, ali i u nama otvara spoznaju da je ipak istina, bez obzira na njezinu dvojbu u vidu mislenog pitanja (Ne vidim kako polijevanje vodom može biti važnije od samog čovjekova rođenja.) samo istina jer "rođenjem si postala dio zemaljske obitelji, a krštenjem si nanovo rođena te si postala članom duhovne obitelji. Ovo je početak tvog života u Isusu Kristu." Postoje knjige koje zauvijek ostaju dio vas, ali ne ostaju u vašem umu, nego u srcu. Upravo su ove knjige jedne od tih. Ovo su knjige koje bi na neke čitatelje mogle ostaviti vječni i trajni trag u životu.

Knjige "Bože, hvala Ti" i "Bože, hvala Ti – Druga prilika" uspješno su već predstavljene 2016. u okviru projekta Ljepota stvaralaštva Brodskog Posavlja kroz riječi i stihove i to u Gradskoj knjižnici i čitaonici Đakovo te u okviru Mjeseca hrvatske knjige u Općinskoj narodnoj knjižnici Babina Greda i Gradskoj knjižnici Orahovica. Sanja Pažin trenutno pohađa 4. razred Gimnazije Antuna Gustava Matoša u Đakovu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: